Care sunt primele două echipe eliminate din sezonul 3 de la Asia Express

Emisiunea Asia Express este difuzată pe micile ecrane în România începând cu luna februarie. Jurnaliștii de la Click au aflat care sunt primele două echipe eliminate din această nouă ediție de Asia Express.

Cântăreața Nico și fiica sa, Alexandra Matei, și-au arătat limitele la ”Asia Express” sezonul 3, de la Antena 1. Până acum, cele două au fost încurcate numai de lăsarea nopții, când erau nevoite să își caute cazare. Cea care a dorit să participe la show a fost fiica artistei, care a mai avut o experiență televizată de acest gen, în ”Supraviețuitorul”, emisiune în care s-a simțit atât de bine, încât a dansat provocator în fața colegilor săi. Din păcate pentru cele două, ele sunt cea de a doua echipă eliminată din competiție, conform celor de la Click, prima fiind deja știută, este vorba de echipa lui Alex Velea și Mario Fresh.

Citește și: CÂT CÂȘTIGĂ SMILEY PENTRU O ORĂ DE CONCERT. VEDETA PRO TV ARE PRETENȚII URIAȘE

Acum, pentru marele premiu de 30.000 de euro se vor bate echipele rămase în concurs, și anume chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu. Rămâne să vedem, la final, care echipă este cea mai rezistentă.

Sursa foto: Antena 1