Care sunt viciile tale, in functie de zodie

Zodiacul este neutru din punct de vedere moral. Nu iti judeca obiceiurile, dar astrologia masoara tiparele in care se incadreaza acestea.

Alegerile pe care le faci consolideaza aceste tipare de comportament. Iata care sunt cele mai comune vicii asociate fiecarei zodii.

CITESTE SI: Cat va dura relatia voastra, in functie de zodia partenerului

BERBEC

Viciu: egoismul

Berbecii au tendinta de a fi foarte centrati pe sine si vad uneori persoanele din viata lor ca mijloace ce ii pot ajuta sa isi atinga telurile. Sunt foarte competitivi si aspira sa fie mereu pe primul loc, fapt ce ii determina sa nu fie atenti la oamenii din viata lor. Asta poate duce la multe probleme si influente negative.

TAUR

Viciu: incapatanarea

Cand un nativ Taur ia o decizie sau ajunge la o concluzie, cei din jur ar trebui sa renunte sa o dispute. Persoanele de acest gen pun mare pret pe loialitate si angajament, fapt ce ii face inflexibili si ostili cand vine vorba de a accepta sugestiile altora.

GEMENI

Viciu: duplicitari

Daca ai o persoana foarte apropiata in aceasta zodie, sigur ai observat ca au tendinta de a-i vorbi de rau pe cei din jur. Chiar daca la prima vedere par a fi de incredere, au o fire duala si fiecare dintre ei are o parte ascunsa pe care nu o dezvaluie lumii.

RAC

Viciu: amagitori

Cand nativul Racul face o intelegere, pare sa tina de ea si sa o respecte. Insa nu este legat de ea cu adevarat. Racii sunt genul de persoane ce imprumuta ceva de la un prieten pentru ca apoi sa se ataseze de obiectul respectiv si sa nu ti-l inapoieze.

LEU

Viciu: narcisismul

Leului nu ii vine sa creada ca cineva ar putea sa il critice. Oricine face asta primeste eticheta de invidios sau gelos pe succesul lui. Cu toate acestea, nativul Leu insista ca este modest si crede si el asta. Nu vrei sa fii in preajma lui atunci cand i se pare ca nu este tratat asa cum merita, sau si mai rau, este tratat la fel ca ceilalti.

FECIOARA

Viciu : inselatul

Cand o Fecioara triseaza la un joc de societate, interpretarea regulilor va fi pusa in discutie pentru a se justifica. Daca si-a inselat sotia, va expune o serie de motive pentru care ce a facut este perfect acceptabil si firesc. Fecioarele reprezinta cel mai probabil unul din motivele pentru care exista contractele scrise.

BALANTA

Viciu: lenea

Se apropie un deadline? Iti dai seama de asta pentru ca abia acum nativul Balanta se apuca de treaba. Vrei sa incepi un proiect ce trebuie terminat pana saptamana viitoare? Daca lucrezi cu o Balanta, ar fi mai sigur sa ii spui ca trebuie sa fie gata maine. Si aici vorbim de Balantele care chiar sunt hotarate sa duca ceva la capat, restul inca se afla acasa in fata televizorului.

SCORPION

Viciu: apetitul sexual ridicat

Poate ca femeia Scorpion are o privire inocenta, insa in mintea ei isi dezbraca fara retineri partenerul si il pune la treaba. Barbatii Scorpion sunt cei ce te invita fara retineri in oras, in dormitor sau pe bancheta din spate a masinii.. totul in doar 20 minute.

SAGETATOR

Viciu: nestatornicia

Dincolo de aparenta lor fara cusur, Sagetatorul nu este niciodata satisfacut si asta il face sa rationalizeze constant ca are nevoie de altceva (sau altcineva) ca sa fie totul perfect.

CAPRICORN

Viciu: insetati de ascensiunea sociala si materialisti

Te numeri printre oamenii de success? Un mod de a-ti da seama de asta – Capricornii sunt brusc interesati de tine si vor sa-ti fie aproape. Capricornul este genul de persoana care vrea sa urce constant din punct de vedere social sau material. El nu tine pasul cu ceilalti, ci se foloseste de cunostintele pe care le are pentru a inainta.

VARSATOR

Viciu: superficialitatea

Cand Varsatorii iti spun ca te iubesc, ei cred asta. Insa definitia lor legata de iubire poate fi echivalenta cu cea a afectiunii unui copil de 3 ani pentru ursuletul sau de plus. Angajamentul pe care si-l ia un Varsator este mereu verbal, dar rareori emotional. Maniera lor detasata ii salveaza adesea de la incurcaturi pentru ca ii ajuta sa plece la primul semn de necaz.

PESTI

Vicii: drogurile si alcoolul

CITESTE SI: 2 zodii care traiesc cea mai frumoasa poveste de dragoste

Pestele este un visator ce adora sa se conecteze la… alte realitati. Atunci cand acesta este tanar, face asta printr-o imaginatie bogata si o intelegere profunda a modului in care functioneaza lumea. Dar, daca nu deprinde un pic de disciplina in adolescenta, aceasta legatura se realizeaza cu ajutorul substantelor ce il fac sa atinga aceasta lume a viselor la care tanjeste atat de mult.

 Sursa:elle