Care sunt ZODIILE NOROCOASE ale lunii IANUARIE

Fie ca este vorba de bani, de dragoste sau de succes in plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citeste previziunile astrale pentru luna ianuarie si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.

Zodiile norocoase in dragoste

Taur

Astrul zodiei tale, Venus, traverseaza in ianuarie ultimele grade din semnul Sagetatorului si pune accentul pe casnicie, relatiile de cuplu, pasiune si iubire. Intre cei care se iubesc va reveni armonia deplina si vor realiza multe lucruri benefice.

Balanta

Marte pune accentul pe pasiune, iar atmosfera linistita in care se complac Balantele, la inceput de an, ar putea fi complicata prin aparitia unei aventuri neasteptate. Balantele singure vor profita din plin, iar cele casatorite se vor gandi la o modalitate de a revitaliza casnicia.

Capricorn

Luna noua care va ajunge in zodia ta pe 10 ianuarie poate fi cel mai bun moment sa redescoperi o dragoste pierduta. Sau poate avea o influenta benefica asupra relatiei de dragoste, daca ati trecut prin momente tensionate in perioada Sarbatorilor de iarna.

Zodiile norocoase la bani

Scorpion

Zodia ta este vizitata in ianuarie de ambitiosul Marte care pune lucrurile in miscare si te ajuta sa gasesti beneficii si oportunitati acolo unde altii vad doar munca si obligatii. Situatia materiala se va indrepta spre sfarsitul lunii.

Sagetator

Cata vreme o ai de partea ta pe Venus, astrul castigurilor imediate, iti va merge bine luna aceasta, chiar daca Mercur este retrograd. Vor fi favorizate investitiile si cumparaturile si poti face o afacere buna cu o suma mica de bani.

Varsator

Mercur intra in zodia ta in prima decada a lunii ianuarie, apoi se intoarce in semnul Capricornului si te ajuta astfel sa faci economii. Vei trece printr-o situatie in care iti vei da seama ca poti aduna mai multi bani decat inainte.

Zodiile norocoase in cariera

Rac

In ianuarie, Luna noua va fi in Capricorn, iar Luna plina in Leu, doua zodii care favorizeaza in mod evident relatiile profesionale, afacerile si cariera. Profita de ocaziile pe care le vei intalni, mai ales in preajma zilei de 10 ianuarie.

Berbec

Te straduiesti de ceva vreme sa faci o schimbare in cariera, sa depasesti stadiul in care te afli acum sau sa avansezi in cadrul companiei. In ianuarie, vei avea mai multe sanse sa iti implinesti dorinta si sa gasesti un post mult mai bun.

Leu  

Concetreaza-te asupra sanselor tale in cariera, trimite cv-uri si ia legatura cu persoanele care te pot ajuta sa iti gasesti un loc de munca mai bun. In preajma zilei de 24 ianuarie, cand va fi Luna plina in zodia ta, vor veni si vestile bune.

Zodiile mai putin norocoase

Gemeni

Gandeste-te la un program cat mai lejer si echilibrat la inceput de an, incearca sa te ocupi in egala masura si de tine, si de serviciu sau de familie. Nu face excese si nu cheltui prea multi bani. Mercur este retrograd si orice greseala poate fi amplificata.

Fecioara

Patronul zodiei tale, Mercur, are mers aparent inapoi din Varsator in Capricorn, ceea ce inseamna ca multe dintre planurile tale se vor amana sau vor bate pasul pe loc. Asteapta o perioada mai buna, dupa 25 ianuarie, sa le pui in aplicare.

Pestii

Incearca sa planifici totul foarte riguros, luna aceasta, si sa nu lasi problemele importante la voia intamplarii, pentru ca este posibil sa apara discrepante mari. Nu este exclus sa pierzi o suma de bani, daca nu esti atenta la consecintele unor decizii.

 Sursa foto: garbo