Carina Mihaila, castigatorul Next Star? Romeo si Julieta cu accent moldovenesc in finala Next Star. VIDEO

FINALA NEXT STAR: Carina Mihaila a facut senzatie in finala Next Star din 12 decembrie, dupa ce in editia de calificare a ridicat o sala intreaga in picioare, iar juriul nu mai avea cuvinte de lauda pentru talentata moldoveanca.

FINALA NEXT STAR: Poreclita “Tamara Buciuceanu in copilarie”, Carina Mihaila a marturisit inainte de finala Next Star ca bunica ei este oprita deseori prin sat si felicitata pentru talentul nepoatei. “Bunica spune de cate ori se intalneste cu cunostinte ii spune vai, felicitari pentru nepoata. Este foarte mandra de mine”, a spus Carina din Barticesti din judetul Neamt. 

FINALA NEXT STAR: Carina a interpretat Romeo si Julieta cu accent moldovenesc in finala Next Star, alaturi de Valentin Teodosiu. A ridicat o sala intreaga in picioare iar juriul aproape a plans cand a ascultat-o.

“Teatrul National din Barticesti a prezentat spectacolul Romeo si Julieta”, a spus Maria Carneci la final. 

FINALA NEXT STAR: “Da-mi voie sa ma inclin in fata muntelui de talent pe care il ai. Este incredibil cat talent si credibilitate poti sa ai”, a spus Connect-R.

“Ma face sa plang, nu-mi vine sa cred”, a spus si Pepe. “Carina, ramane cum am vorbit, da? Carina, viitorul teatrului romanesc”, a spus si Vasile Muraru.

“Imi droresc foarte mult sa te vad peste tot. Dar te rog foarte mult cand o sa fii pe o scena foarte mare sa-mi pastrezi si mie un bilet”, i-a spus Lora.

Vezi aici fabuloasa interpretare a Carinei cu care a castigat semifinala Next Star