Carina Mihaila este castigatoarea Next Star din 24 octombrie

Castigatoarea trofeului NEXT STAR, editia din 24 octombrie, este Carina Mihaila din satul Barticesti, judetul Neamt. Ea a fost aleasa in unanimitate de juriul emisiunii,  concurenta ajungand in marea finala NEXT STAR.

“Carina a facut toata comunitatea din Barticesti fericita in seara asta”, a spus tatal ei, la sfarsitul emisiunii.

“In seara asta au iesit scantei certandu-ma eu cu mine. Pana la urma am ales”, a spus Connect-R.

“Seriozitatea cu care coboara ea din lumea satului, ea cizeleasa si transforma lumea satului. E un personaj, e ceva viu care va avea un cuvantul in teatrul romanesc”, a spus Vasile Muraru.

Talentul ei actoricesc a convins juriul si a castigat cea de-a sasea editie NEXT STAR. I-a dat gata pe toti cu graiul dulce moldovenesc si cu o carisma demna de marile scene ale lumii.

Carina ne asigura ca teatrul romanesc mai are o speranta. S-a rugat la “Doamni-Doamni”, iar dorinta i-a fost indeplinita: a jucat pe aceeasi scena cu maestrul Valentin Teodosiu si a castigat cea de-a sasea editie!

Cu o carisma pe care multi actori ar fi invidiosi, Carina Mihaila a uimit pe toata lumea cu o piesa de teatru in care l-a avut ca partener pe maestrul Valentin Teodosiu

In varsta de 11 ani, “Tamara Buciuceanu junior” vine din Moldova, “sat Barticesti, comuna Botesti, judetul Neamt” (se spune ca marii actori se nasc in locuri mici) si are doua numere norocoase: trei si 13. Pe data de 13 august 2013, ora 13:13 a fost anuntata ca a castigat castingul Next Star si a fost concurenta cu numarul trei. Asta da noroc!

Pe scena s-a intalnit cu Doamni-Doamni, reusind sa ridice atat publicul, cat si juriul in picioare cu talentul sau actoricesc. Dulcele grai moldovenesc completeaza perfect mimica pistruiatei moldovence.