CARL FROCH l-a facut KO pe George Groves, apoi si-a cerut iubita in casatorie / FOTO

CARL FROCH l-a facut KO in runda a 8-a pe GEORGE GROVES, in cea mai importanta lupta din istoria Angliei, “Cobra” pastrandu-si astfel centurile WBA si IBF la CATEGORIA SUPERMIJLOCIE.

Lupta dintre CARL FROCH si GEORGE GROVES, disputata pe un stadion Wembley arhiplin (80.000 de spectatori), a fost foarte echilibrata, cu un plus chiar pentru Groves pana in runda a opta, atunci cand cel poreclit “Cobra” l-a trimis la podea pe adversar cu un croseu care si-a atins tinta. Arbitrul a oprit lupta imediat, iar Groves (26 de ani), mai tanar cu 10 ani decat Froch, a avut nevoie de masca de oxigen pentru a-si reveni.

Citeste si: LUCIAN BUTE a pierdut sansa partidei REVANSA cu Jean Pascal 

Aceasta este cea de-a doua victorie inregistrata de Froch in fata lui Groves, dupa cea din luna noiembrie a anului trecut, una controversata, care a si dus la aceasta asa vruta revansa.

Astfel, FROCH are 33 de victorii (24 prin KO) in cele 35 de partide disputate in boxul profesionist, iar de partea cealalta, Groves are 19 victorii (15 prin KO) si doua infrangeri, ambele in fata lui Froch.

Citeste si: FLOYD MAYWEATHER JR. a castigat astazi 32.000.000 de dolari 

Imediat dupa ce s-a impus in fata lui George Groves, CARL FROCH “Cobra” s-a asezat in genunchi si si-a cerut prietena in casatorie. Momentul a avut loc chiar in mijlocul ringului si asa cum era de asteptat superba Rachael Cordingley a acceptat.

 

Sursa foto: dailymail.co.uk