Carla’s Dreams va renunța la mască! Când se va întâmpla asta

Solistul trupei Carla’s Dreams este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. dar nimeni nu știe cum arată. Formația se bucură de un real succes, atât în România, cât și în Republica Moldova. Solistul, căruia mulți îi spun Sergiu, a ales să își ascundă identitatea în tot acest timp. Cu toate acestea, el știe exact când va renunța la mască.

Solistul, dar și ceilalți membri ai trupei cântă pictați pe față, cu glugile pe cap și cu ochelari de soare, astfel încât să nu fie recunoscuți de nimeni. Au existat numeroase speculații privind identitatea lor, dar trupa nu a confirmat niciodată nimic. Solistul Carla’s Dreams se gândește să renunțe la mască atunci când nu va mai avea nimic de transmis publicului. Acest lucru l-a dezvăluit artistul apropiaților săi.

Citește și: INNA INTERNATĂ DE URGENȚĂ ÎN SPITAL DUPĂ CE SCENA PE CARE CONCERTA S-A PRĂBUȘIT

 „Este un tip deştept, ironic şi uneori te încurcă e o provocare să îi iei un interviu lui Carla’s Dreams. Eu am avut parte de provocarea asta şi am avut o strângere de inimă. El e foarte deştept. Mi-a spus ca e un concept şi când nu va mai avea nimic de transmis va renunţa la mască. Va renunţa la mască atunci când va părăsi Carla’s Dreams.”, a spus în Aurelia Petrache la Antena Stars.

Sursa foto: adevarul