Carlo Ancelotti este noul antrenor al echipei Real Madrid

Carlo Ancelotti este noul antrenor al lui Real Madrid. Antrenorul italian în vârstă de 61 de ani revine pe banca tehnică a ”galacticilor” după șase ani, a anunțat, marți seară, clubul din capitala Spaniei.

“Real Madrid CF anunţă că tehnicianul Carlo Ancelotti va fi antrenorul primei echipe a clubului pentru următoarele trei sezoane. Ceremonia semnării contractului va avea loc, miercuri, cu preşedintele clubului, Florentino Perez, la Real Madrid City, după care Ancelotti se va adresa presei de la ora 19.00, într-o conferinţă de presă online”, a precizat clubul din capitala Spaniei.

Carlo Ancelotti a mai antrenat Real Madrid, între 2013 şi 2015, și a câştigat a Liga Campionilor (după o finală cu Atletico Madrid), Cupa Spaniei (într-o finală cu FC Barcelona), Supercupa Europei (în faţa FC Sevilla) şi Cupa Mondială a cluburilor. În La Liga a obținut doar locul 3 în sezonul 2013/2014 şi locul 2, în ediţia următoare.

Carlo Ancelotti îl înlocuiește pe Zinedine Zidane, care a părăsit clubul după un sezon în care Real Madrid nu a obţinut niciun trofeu.

Sursa foto: sport