CARLOS TEVEZ a trecut prin clipe de GROAZA! Tatal sau a fost RAPIT

CARLOS TEVEZ, internationalul argentinian de la JUVENTUS TORINO, a trecut prin CLIPE de GROAZA dupa ce tatal sau adoptiv, SEGUNDO TEVEZ, a fost RAPIT de doua grupari INTERLOPE din tara sa natala. RAPIREA lui SEGUNDO a avut loc marti, stirea fiind facand inconjurul lumii dupa ce cotidianul italian Gazzetta dello Sport a publicat-o citand presa din Tara Tangoului.

Miercuri dimineata, SEGUNDO TEVEZ a fost ELIBERAT dupa ce CARLOS TEVEZ a platit RASCUMPARAREA solicitata de interlopi. Conform ultimelor informatii, atacantul argentinian a scos din buzunar suma de 400 de mii de euro pentru a obtine ELIBERAREA tatalui sau adoptiv.

CITESTE SI: MALCOM GLAZER, patronul echipei MANCHESTER UNITED, a MURIT 

CARLOS TEVEZ a platit 400.000 de dolari pentru ELIBERAREA tatalui sau adoptiv, anunta Guardian, care citeaza presa argentiniana. SEGUNDO TEVEZ a fost tinut captiv timp de 8 ore, dar a ajuns acasa nevatamat. Avocatul lui CARLOS TEVEZ nu a confirmat suma platita de atacantul lui Juventus pentru ELIBERAREA tatalui sau, insa argentinienii au aflat din surse sigure ca TEVEZ a platit aproape jumatate de milion de dolari catre rapitori. 

“Familia este consternata. Trebuie sa vedem cum evolueaza lucrurile”, a declarat avocatul familiei, GUSTAVO GALASSO, care apoi a confirmat, in urma cu puţin timp, eliberarea lui SEGUNDO TEVEZ, precizand ca barbatul este intr-o stare buna.

CITESTE SI: Accidentul lui MAICON, surprins in imagini SOCANTE. FOTO – VIDEO

Sursa foto: ole.com