Carmen Bodea, directorul executiv al Directiei Sanitar-Veterinare Bacau, retinuta de DNA

Carmen-Carleta Bodea, director executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bacau la data faptelor, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, ea fiind acuzata, printre altele, de luare de mita.

Carmen-Carleta Bodea urmeaza sa fie prezentata miercuri Tribunalului Bacau, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, anunta Agerpres. 

Carmen-Carleta Bodea este acuzata de luare de mita (trei infractiuni), folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, daca fapta este savarsita in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite (patru infractiuni) si instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit (doua infractiuni).

Potrivit unui comunicat al DNA, Carmen Bodea, in 26 octombrie 2015, in calitate de director executiv al DSVSA Bacau, a pretins si a primit suma de 2.700 lei de la administratorul unei societati cu obiect principal de activitate comert cu ridicata al carnii si produselor din carne.

Sursa foto: ziuaveche