Carmen Bruma, sexy pe plaja. FOTO

Carmen Bruma le-a oferit fanilor sai de pe Facebook o imagine rarisima. Roscata a postat o poza foarte sexy in care formele frumoase se disting cu usurinta.

Vedeta tv e imbracata, in poza, doar cu un maiou alb si destul de larg in parti, fara sutien pe ea. Sanul stang se poate observa in toata splendoarea lui, dar si sfarcurile care se fac si ele remarcate pe sub materialul subtire al tinutei.

Carmen le-a explicat femeilor, intr-o emisiune televizata, ce trebuie sa faca in vacanta pentru a nu se ingrasa. „In primul rand, vacantele trebuie sa fie scurte si dese. O vacanta lunga predispune la ingrasare”, a spus vedeta la Realitatea tv.

Roscata nu crede in restrictiile alimentare din timpul concediului. “Orice femeie are nevoie de o perioada pe care sa o perceapa fara restrictii, e sanatos, e firesc.”, crede Bruma.

Exista totusi, o regula care va ajuta sa va mentineti un fizic de invidiat. „E bine sa concentrezi alimentele periculoase pentru silueta in prima parte a zilei, atunci cand randamentul metabolismului este maxim.”, suna sfatul frumoasei roscate.

Asadar, doamnelor si domnisoarelor, mancati consistent dimineata si usor odata cu apropierea serii. Spre exemplu, puteti consuma alimente din carne, chiar la prima ora a diminetii, iar seara este bine sa consumati vitaminele dintr-un fruct, maxim doua.

Sursa foto: facebook.com