Carmen Dan îi dă o replică dură lui Mihai Tudose: Bădăran, oportunist, securist. E plină politica de domnișori frustrați!

Carmen Dan i-a răspuns, marți, lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a caracterizat-o drept „mincinoasă, agresivă și incompetentă”. Ministrul spune că Mihai Tudose este ‘bădăran, oportunist, securist’.

“Nu as vrea sa lungim acest subiect, zicerile domnului Ioniță. E un domn care și-a dorit sa fie personaj si a prins culoar. A ținut morțis să se penibilizeze si domnul Tudose. E plină politica de domnisori frustrati care asa stiu sa se lupte cu femeile. Badaran, oportunist, securist, nu neaparat in ordinea asta”, a spus Carmen Dan.

Seful DGA, Cătălin Ioniță, sustine ca ministrul de Interne vrea sa il schimbe din functie, aceasta fiind de fapt reorganizarea Directiei Generale Anticoruptie dorita de Carmen Dan. Mai mult, Ionita spune ca in 2018 a refuzat numirea in functia de sef al IGPR. Desi la acel moment Mihai Tudose a lansat aceasta ipoteza, Ionita nu a facut nicio precizare publica, preluând, dupa înlocuirea premierului, postul.

Citește și: ȘEFUL DGA, CĂTĂLIN IONIȚĂ, A TRANSMIS O SCRISOARE DESCHISĂ ÎN CARE ÎI FACE PRAF PE MINISTRUL CARMEN DAN ȘI FOSTUL PREMIER MIHAI TUDOSE

Sursa foto: realitatea