CU EL A FUGIT FATA LUI ADI MINUNE – FOTO IN ARTICOL

Carmen, fata manelistului ADRIAN MINUNE, a fugit cu Franco, cel cu care are o relatie de peste doi ani. Carmen a fost “rapita” de Franco in weekend, pe cand tatal ei se afla la o nunta. Mai jos vedeti cum arata baiatul care “a rapit-o” pe fata lui Minune! 

Desi ii va fi greu sa-si duca planul la bun sfarsit, Franco ar avea de gand sa se insoare cu fata lui ADRIAN MINUNE. Si asta pentru a-i indeplini tatalui sau ultima dorinta. 

In timp ce ADRIAN MINUNE i-a interzis fetei sale sa umble cu tanarul, tatal lui Franco a tinut foarte mult la Carmen. In urma cu doua luni, tatal baiatului a murit in Irlanda, fara sa aiba timp sa-si ia adio de la fiul sau.

Citeste si: Adi Minune sustine ca face parte dintr-o familie de artisti

“Tatal lui Franco era bagat in niste afaceri destul de… complicate. Nu vreau sa intru in detalii, cu ce se ocupa omul asta. Cred ca si-a presimitit sfarsitul, pentru ca i-a spus lui Franco, inainte sa plece, ca vrea sa-l vada insurat pana nu e prea tarziu. Franco nu si-a dat seama atunci despre ce vorbea, insa dupa ce a aflat ca tatal lui a murit, si-a dat seama ce are de facut”, a povestit o sursa apropiata familiei lui Franco, pentru Wowbiz.

De doua luni incoace, Franco planuieste in taina cum s-o “rapeasca” pe Carmen, mai ales ca stia ca ADRIAN MINUNE nu le-ar da niciodata binecuvantarea.

“A plecat sambata seara, cand tatal ei era la o nunta. Nu e adevarat ca a fugit cu 50.000 de euro si nici nu e prima data cand fata pleaca cu el. Acum insa, Carmen i-a transmis ca nu vrea sa se mai intoarca acasa. Duminica dimineata, de necaz, Minune a baut cateva pahare si a inceput sa povesteasca totul”, a mai spus sursa.

Citeste si: Manelistul Adi Minune, anchetat pentru consum de droguri

Carmen, fiica in varsta de 16 ani a manelistului ADRIAN MINUNE, a disparut de acasa weekendul trecut, in noaptea de sambata spre duminica.

Familia fetei a depus plangere la sediul Politiei Ilfov, iar din momentul respectiv tanara a fost data in urmarire ca persoana disparuta. Surse din politie spun insa ca se banuieste unde s-ar ascunde adolescenta.

“Politia a identificat domiciliul iubitului ei Franco, in varsta de 19 ani, si, dupa primele investigatii, se pare ca fata sta in locuinta acestuia si nu vrea sa se intoarca la familia ei. In prima faza, politistii vor lua legatura cu tanarul, iar pasul urmator este escortarea ei la casa parinteasca”, a declarat o sursa din Politia Ilfov pentru Wowbiz.

Foto: Pro TV, Wowbiz