Carmen Harra o urechează pe Monica Gabor: Sper să se trezească la realitate!

Carmen Harra o urechează pe Monica Gabor și o invită să revină cu picioarele pe pământ. Prezicătoarea a intrat în direct la o emisiune tv și a vorbit despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Harra a mărturisit că nu crede într-o posibilă căsătorie între cei doi, deoarece îi leagă mai mult o relație de prietenie, nicidecum de iubire.

“Mister Pink există ca un prieten, un colaborator, un om care o apreciază. Eu nu cred într-o relaţie de perspectivă. Nu cred într-o relaţie reală între ei, într-o posibilă căsnicie. Cel mai bine ar fi pentru ea dacă s-ar orienta spre o persoană care îi va da posibiliatea unei călătorii”, a spus Carmen Harra.

Celebra prezicătoare o îndeamnă să se trezească la realitate şi să găsească pe cineva potrivit cu care să întemeieze o familie. ”Sper să se trezească la realitate şi să spună: Băi, de ce mai stau cu Mr. Pink care de atâţea ani nu vrea până la urmă să oficieze nimic cu mine’‘, a spus Harra. La finalul intervenţiei, vedeta a precizat că Monica Gabor nu este însărcinată cu Mr. Pink.

Sursa foto: adevarul