CARMEN IOHANNIS a PIERDUT procesul de neacordare a MAJORARII SALARIALE

Mai multi profesori de la Colegiul ”Gheorghe Lazar” din Sibiu, intre care si sotia sefului statului, CARMEN IOHANNIS, au solicitat in instanta drepturi salariale neacordate, in baza Legii 221/2008, insa Tribunalul Sibiu a respins cercerea formulata de cadrele didactice, decizia nefiind definitiva.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Sibiu, magistatii au respins, luni, cererea formulata de mai multi profesori de la Colegiul National ”Gheorghe Lazar” din Sibiu, de acordare a drepturilor salariale potrivit Legii 221/2008, informeaza Mediafax. 

CITESTE SI: CARMEN IOHANNIS a actionat in judecata INSTITUTIILE STATULUI 

”Admite exceptia: prescriptia dreptului material la actiunea invocata in cauza. Respinge actiunea”, se arata in decizia magistratilor.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la pronuntare.

Printre cadrele didactice care si-au cerut drepturile salariale in instanta se numara si Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, precum si directorul liceului, profesorul Gabriel Octavian Negrea.

CITESTE SI: PENIBIL CARMEN IOHANNIS a incercat sa-si faca un SELFIE in BAZILICA SFANTUL PETRU

Dosarul in care este parte si Carmen Iohannis a fost inregistrat la Tribunalul Sibiu in ianuarie 2015, dupa ce sotia sefului statului a fost, de-a lungul anilor, parte in mai multe astfel de cauze, care s-au disjuns.

Sursa foto www.adevarul.ro