CARMEN IOHANNIS – Cine este viitoarea Prima Doamna a Romaniei

Ce spune Carmen Iohannis despre rolul de Prima Doamna, dar si despre proiectele viitoare

Carmen Iohannis, sotia proaspatului castigator al alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie, va fi viitoarea Prima Doamna a Romaniei. Asadar, sa o cunoastem mai bine pe noua prima doamna a Romaniei, despre care apropiatii spun ca este o persoana care debordeaza de eleganta si rafinament.

L-a cunoscut pe Klaus Iohannis pe cand erau in facultate si de atunci nu s-au mai despartit. Carmen a fost si motivul pentru care Klaus Iohannis nu si-a urmat parintii, ce au emigrat in Germania. „Va fi alaturi de mine, va avea si aparitii publice, va fi o prima doamna! stie foarte bine cand este cazul sa participe la evenimentele publice si pot sa va spun ca are o prestatie exceptionala cand o face”, a spus Klaus Iohannis.

Pana sa o vedem la evenimente, aflam ca povestea de iubire dintre Carmen si Klaus a inceput pe cand aveau 22 de ani, intr-o excursie, scrie Digi 24 pe pagina online. A fost dragoste la prima vedere si ca sa intretina fiorul, Iohannis nu s-a dat inapoi de la nimic. Dupa facultate, a fost repartizat la o scoala care era la 60 de kilometri de Sibiu. Face naveta, pe bicicleta, ca sa isi vada iubita.

Citeste si: BIOGRAFIE KLAUS IOHANNIS: Cine este proaspatul PRESEDINTE ales al ROMANIEI

Iubirea de Carmen l-a legat si de Romania. Parintii lui au emigrat in Germania in anii 90, dar Iohannis a ramas aici. Nu a regretat niciun moment decizia… „Evident ca o parte semnificativa este sotia mea si tin foarte mult la ea pana in ziua de astazi. Deci sigur a facut parte in mod decisiv aproape din aceasta gandire”, a spus Klaus Iohannis.

Desi colegii de liceu isi aduc aminte ca Iohannis facea usor fetele sa suspine, odata ce a intalnit-o pe Carmen, nu a mai avut ochi pentru altcineva. „Adevarata mea dragoste a venit mult mai tarziu si pana in ziua de azi am ramas cu ea. Este sotia mea, Carmen!”, a spus Klaus Iohannis.

Citeste si: Romania are un nou presedinte! IOHANNIS a castigat batalia cu Ponta si pe Facebook: 55% la 45%, la fel ca la vot

Carmen Iohannis l-a rasplatit cu aceeasi moneda a iubirii si rafinamentului. Modesta, s-a ferit de lumina reflectoarelor cand sotul ei a ajuns primarul Sibiului si, mai apoi, presedintele Partidului National Liberal. in rarele ei aparitii publice a impresionat prin eleganta si discretie. Este amatoare de teatru, adora sa cante la pian, este pasionata de moda si nu se fereste sa intre in bucatarie. Dimpotriva… Carmen Iohannis a implinit 54 de ani in ziua primului tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale.