CARMEN IOHANNIS CRITICATA pentru GAFELE VESTIMENTARE

Prima Doamna, CARMEN IOHANNIS, este criticata din nou pentru GAFELE VESTIMENTARE, de data aceasta pentru incalcarea protocolului chiar la intalnirea cu Papa Francisc.

CARMEN IOHANNIS a purtat la intalnirea cu Papa Francisc o rochie de culoare neagra semnata de  designerului roman Stephan Pelger. Potrivit protocolului, femeile sunt obligate sa aiba umerii acoperiti atunci cand intra in biroul Suvernului Pontif. Sotia presedintelui a respectat acest cod doar partial. Rochia purtata de CARMEN IOHANNIS avea manecile transparente, astfel ca pielea era vizibila.

CITESTE SI: CARMEN IOHANNIS a PIERDUT procesul de neacordare a MAJORARII SALARIALE 

In plus, desi celelalte sotii de sefi de stat care au mers de-a lungul timpului la Vatican au purtat rochii lungi, care le acopereau inclusiv gleznele, nu la fel s-a intamplat si in cazul doamnei CARMEN IOHANNIS.

O alta alegere neinspirata facuta de prima doamna CARMEN IOHANNIS se refera la alegerea unei tinute create de un designer, in conditiile in care, potrivit dress-codului, imbracaminte trebuie sa fie modesta.

CITESTE SI: PENIBIL CARMEN IOHANNIS a incercat sa-si faca un SELFIE in BAZILICA SFANTUL PETRU

Nu este cazul rochiilor lui Stephan Pelger care se vand pe Internet cu preturi cuprinse intre 2.000 si 4.500 lei.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit vineri, la Vatican, de Papa Francisc, seful statului fiind insotit de sotia sa, CARMEN IOHANNIS, si de delegatia prezidentiala.

Sursa foto: realitatea.net