CARMEN IOHANNIS, in VIZITA cu ELEVII ei la COTROCENI. FOTO in articol

CARMEN IOHANNIS si ELEVII sai de la Sibiu au mers, joi, in VIZITA, la COTROCENI, unde s-au fotografiat alaturi de presedintele KLAUS IOHANNIS, imaginea fiind postata vineri de seful statului pe pagina sa de Facebook.

CARMEN IOHANNIS si elevii sai din clasa a IX-a de la Colegiul “Gheorghe Lazar” din Sibiu au vizitat, joi, Palatul Parlamentului si Muzeul Cotroceni.

Citeste si: CARMEN IOHANNIS nu vrea sa renunte la cariera de profesor

KLAUS IOHANNIS a postat o fotografie cu acestia pe pagina sa de Facebook, insotita de un mesaj. “Tinerii sunt cei care vor sa schimbe lucrurile si au energia sa faca asta. Sunt generația care, daca vrem sa schimbam România, va face aceasta schimbare. A venit momentul ca acestia sa se simta reprezentați de actuala clasa politica si de preocuparile politicienilor”, a scris KLAUS IOHANNIS pe Facebook.

Citeste si: Carmen Iohannis, din nou la cursuri la Colegiul Gheorghe Lazar din Sibiu. Cand se va muta in Bucuresti

Prima Doamna le-a promis celor din clasa la care este diriginta, la scurta vreme dupa ce KLAUS IOHANNIS s-a instalat la Cotroceni, ca va efectua cu acestia o excursie la Bucuresti. CARMEN IOHANNIS, pe care o mai cheama si Georgeta, si-a sarbatorit joi, de Sfantul Gheorghe, si numele.

Sursa foto: sibiu100.ro