CARMEN IOHANNIS isi va continua cariera de profesor

CARMEN IOHANNIS, sotia presedintelui Romaniei, a depus o cerere oficiala pentru a-si prelungi cariera de profesor de limba engleza la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, care va fi pazit in continuare de agentii SPP.

“Cum doamna CARMEN IOHANNIS are peste 25 de ani vechime si gradul 1 didactic, legislatia ii poate permite sa aiba o norma de 16 ore saptamanal. Aceasta a optat pentru o jumatate de norma, iar conducerea a aprobat 8 ore, deci ramane cu doua clase. Urmeaza sa stabilim care este orarul, insa cred ca profesoara CARMEN IOHANNIS va veni doua zile pe saptamana la ore”, a declarat Gabriel Negrea, directorul Colegiului National Gh. Lazar din Sibiu, informeaza postul B1 TV.

CITESTE SI: ACUZATII INCREDIBILE LA ADRESA LUI CARMEN IOHANNIS! SOTIA PRESEDINTELUI A FOST COMPARATA CU ELENA CEAUSESCU

Conform informatiilor aparute in mass-media, sotii CARMEN si KLAUS IOHANNIS fac naveta intre Bucuresti si Sibiu, iar uneori coloana oficiala blocheaza circulatia pe Valea Oltului, intinzand la maximum nervii soferilor.

O astfel de situatie a fost dezbatuta duminica pe Facebook, atunci cand sotii IOHANNIS au trecut pe langa masinile blocate in trafic pe parcursul mai multor kilometri pe Valea Oltului folosind mai multe masini oficiale, plus antemergator si ambulanta.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS SI PRIMA DOAMNA AU FOST HUIDUTI LA FESTIVALUL GEORGE ENESCU

Sursa foto: jurnalul