Carmen Negoita, pictorial pe teme gotice. Ce sexy poate fi o femeie si cu haine pe ea! GALERIE FOTO

Carmen Negoita a petrecut mai bine de cinci ore, la 40 de grade, sub soarele arzator, pentru a realiza o sedinta foto pe tema gotica.

Fashionista s-a urcat pe terasa unei cladiri cu 15 etaje din Bucuresti ce ofera o panorama ideala asupra intregului oras. Acolo a fost fotografiata purtand o rochie neagra din voal, cu corset, pe care a accesorizat-o cu manusi de piele si botine negre.

“Stilul gotic este unul de factura intunecata, uneori morbida si prevede rochii lungi ce contrasteaza cu pielea alba, machiaj intunecat si unghii pictate in culori inchise. Stilul gotic se opune oricaror conventii larg raspandite in moda si incearca evitarea conformismului. Moda de inspiratie gotica poate fi recunoscuta prin prezenta unor nuante precum negru, rosu inchis, albastru inchis, violet, menite a simboliza forta, individualitate.Bijuteriile si accesoriile sunt, de asemenea, o parte importanta: se apeleaza la auriu, argintiu, cupru cu pietre pretioase sau semipretioase. In Romania acest trend este prea putin reprezentat, in primul rand, din cauza prejudecatilor societatii de la noi”, a declarat Carmen Negoita pentru adpm.ro.

Sursa foto: carmennegoita.com