Carmin Ionescu, fiul solistului formației Direcția 5, riscă ani grei de pușcărie

Acesta a fost prins drogat la volan

Carmin Ionescu, fiul solistului Marian Ionescu de la Direcția 5, riscă ani grei de pușcărie după ce a fost prins drogat la volan, informează jurnaliștii de la Gândul. Conform medicilor de la Institutul Mina Minovici în momentul în care a fost oprit și testat de agenții Poliției Rutiere din Capitală, Carmin avea în sânge o cantitate de cocaină suficientă pentru cinci consumatori la un loc.

Analizele de sânge au fost finalizate de INML, iar rezultatele au fost atașate la dosar, relatează gandul.ro. Pe numele lui Carmin Ionescu a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe psihoactive, infracțiune care, potrivit Codului penal, se pedepsește cu până la cinci ani de detenție.

„Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepsește cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă. Cu aceeași pedeapsă se sancționează și persoana, aflată sub influența unor substanțe psihoactive, care conduce un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”, se arată în articolul de lege.

Carmin Ionescu, fiul lui Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5, a fost prins în luna august 2020 drogat la volan. ”La data de 09.08.2020, în jurul orei 00:51, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu la schimbul 3, în Piața Presei Libere, a oprit în trafic, pentru control. Conducătorul auto fost identificat în persoana numitului Ionescu Carmin Mihai, fiul lui Ionescu Marian component al formației muzicale “Direcția 5”.

Carmin Ionescu este un “copil problemă” care are deja numeroase vicii: jocurile de noroc, consumul de stupefiante și mașinile scumpe.

Sursa foto: facebook