CARNAVAL MAMAIA 2014: Maia Morgenstern, inlocuita de Radu Mazare cu “o alta mare doamna a scenei romanesti”

Carnavalul Mamaia 2014

Actrita Maia Morgenstern, cunoscuta mai ales pentru rolul interpretat in filmul “Patimile lui Iisus”, a refuzat sa interpreteze rolul mamei lui Stefan cel Mare, rol in care va intra Radu Mazare, la editia din acest weekend al Carnavalului Mamaia 2014.

Maia Morgenstern este directorul Teatrului Evreiesc din Bucuresti si una dintre cele mai respectate actrite din Romania. Gurile rele au spus ca Maia, de origine evreiasca, a refuzat sa participe la Carnavalul Mamaia 2014 deorece s-a simtit jignita de aparitia lui Radu Mazare la o prezentare de moda, in 2009, in costum de nazist.

Radu Mazare i-a propus actritei Maia Morgenstern sa interpreteze rolul mamei lui Stefan cel Mare, personaj interpretat chiar de el, pe scena Canavalului Mamaia 2014. Initial, adica ieri dimineata, actrita parea incantata de generoasa oferta, cu atat mai mult cu cat primarul i-a promis ca o va ajuta cu o frumoasa suma de bani ca sa renoveze Teatrul Evreiesc de Stat, aflat pe butuci, si unde ea este directoare.

Citeste si: Concertul lui Julio Iglesias din statiunea Mamaia a fost anulat

Maia Morgenstern: Am refuzat din motive personale

Ulterior, actrita s-a razgandit. Contactata de reporterii ziarului Libertatea, privind participarea ei la marele eveniment din august, de la Mamaia, artista ne-a dat un raspuns transant: “Am refuzat din motive personale, pe care nu doresc sa le comentez cu nimeni si pe care le pastrez strict pentru mine”.

Radu Mazare nu a insistat prea mult cand a aflat ca invitata lui de onoare s-a razgandit si promite o lta mare actrita in rolul mamei lui Stefan cel Mare. “Este adevarat ca Maia ne-a refuzat. Ne-a spus ca unul din cei trei copii este bolnav si ca, in aceste conditii, nu poate participa. Dar nu va faceti griji, am gasit pe altcineva, o alta mare doamna a scenei romanesti, o actrita adevarata, de notorietate, foarte iubita de public. Imediat cum vom semna contractul, va vom anunta numele ei”, a declarat Radu Mazare.

Citeste si: Statiunile din sudul litoralului, reunite sub un singur brand

Sofia Vicoveanca: “Cata vreme nu-mi scoate toalele de pe mine, vin!”

Interpreta de muzica popular Sofia Vicoveanca, pe care edilul orasului de pe Litoral o vede nimerita in rolul Babei Vrancioaia, va aparea in scenetaCarnavalului din statiunea Mamaia. “Cata vreme nu ma scoate din toalele mele, eu nu am o problema sa vin. Am peste 400 de costume populare, o sa aleg unul care sa se potriveasca. Este adevarat ca a doua zi trebuie sa ajung intr-un catun din Bacau, unde am o cantare, dar o sa vin si la carnaval. Ma onoreaza invitatia primarului, deoarece eu sunt din Moldova si am si portul adecvat. Ma bucur ca a ales sa arate lumii portul nostru popular, care trebuie cunoscut. Eu o sa si cant la acest eveniment”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Libertatea.

FOTO: MONDO NEWS