A inceput Carnavalul din MAMAIA! Radu Mazare e Ludovic al 14-lea in prima parada a carelor alegorice din 2013

Incepe fiesta in statiunea Mamaia. Primarul Constantei, Radu Mazare, este deghizat pentru o noapte in Ludovic al XIV-lea, zis si Regele-Soare, in cadrul primei parade a carelor alegorice din sezonul estival 2013.

La Carnavalul din Mamaia, primarul constantean este insotit de mai multe curtezane frumoase si de care alegorice apartinand cluburilor din statiunea Mamaia, care dau tonul distractiei pe litoral.

La inceputul Carnavalului de sambata seara, Radu Mazare a declarat ca va pleca in defilare salutand turistii aflati pe litoral, intr-un tur care va avea ca punct final piateta Cazinoului din Mamaia, acolo unde fiecare club isi va prezenta talentul alegoric si dansatorii.

“Vom deschide carnavalul care va dura doua luni si in fiecare sambata vor fi defilari, in care cluburile din mamaia ii vor bucura pe oameni, ii vor incanta cu dansatori. Va fi un Carnaval pentru toata lumea. Vom pleca in defilare, va dura o ora, apoi ne vom opri la Cazino, unde fiecare club isi va prezenta talentul: carul alegoric si dansatorii”, a declarat Mazare.

Cat despre costumatia care l-a transpus in Ludovic al XIV-a, Radu Mazare a dezvaluit ca atat piesele vestimentare, cat si incaltamintea, sunt realizate de doua firme din Constanta.

“In afara de cruce care e a mea, o am de la Inalt Prea-Sfintia Sa, imbracamintea e de la o casa de moda din Constanta. Pantofii sunt facuti de o firma din Constanta. Am facut niste repetitii ca sa nu merg ingenunchiat. Mi-ar placea sa fiu imbracat asa in fiecare zi cu tot cu curtezane. (…) Deja sunt un artist innascut, suportam nu am de ce sa ma plang. Nici macar de cald nu ma plang”, a mai spus edilul de la malul marii.