CARNAVALUL MAMAIA 2014: Primaria Constanta va avea propriul car alegoric, in premiera

Carnaval Mamaia 2014

CARNAVALUL MAMAIA 2014: DOAR DOUA ZILE NE MAI DESPART DE STARTUL PETRECERILOR MAXIME DE PE LITORAL. SAMBATA, 5 IULIE, IN STATIUNEA MAMAIA VA AVEA LOC PRIMUL CARNAVAL DIN SERIA 2014, EVENIMENT CARE VA FI TRANSMIS IN FORMAT LIVE TEXT-FOTO DE MONDO NEWS. PRIMARIA CONSTANTA VA AVEA, IN PREMIERA, PRIMUL CAR ALEGORIC, VEZI FOTO MAI JOS.

CARNAVALUL MAMAIA 2014: Primarul de la malul marii, Radu Mazare, a verificat miercuri pregatirile pentru CARNAVALUL MAMAIA 2014 si a afirmat ca autoritatile locale au platit 50.000 de euro pentru amenajarea evenimentului.

“Constructia in sine, si vorbim despre carul asta, cel pe care il vom avea la tema cu stefan cel Mare si la Ramses, toate trei insumate, toata butaforia este 50 de mii de euro, fara lumini, fara efecte. Suma este din banii Primariei care organizeaza carnavalul”, a declarat Radu Mazare. Acesta va intra in rolul lui Cezar, imparatul roman, iar alaturi in spectacol ii va fi chiar fiul sau, Raducu Mazare, el urmand sa il interpreteze pe Brutus.

Afla aici mai multe detalii despre editia de sambata a Carnavalului Mamaia 2014

CARNAVALUL MAMAIA 2014: In editia de sambata a CARNAVALULUI MAMAIA 2014 vom vedea lupte cu gladiatori si scene care vor recrea atmosfera din Egiptul Antic cu Cleopatra in prim-plan.

Citeste si: Statiunea MAMAIA asa cum nu ti-ar fi trecut prin cap. Afla aici detalii

“Pentru tema cu Cezar sunt cam 60 de oameni, trompetisti, tobosari, gladiatori, soldati, sunt cam 60 de oameni aferenti doar carului pentru Cezar si momentului respectiv. Primaria mai are 80 de figuranti care defileaza in fiecare sambata, dar care nu au legatura cu tematica lui ­Cezar. in plus, vedem carele fiecarui club, care au oamenii lor, treaba lor. E un mix intre Primarie, proprietarii de cluburi si privati”, a mai spus Radu Mazare.

Radu Mazare se va afla pe carul alegoric al Primariei Constanta, iar impreuna cu el se vor afla si reprezentanti ai cluburilor si restaurantelor din statiunea Mamaia, care vor fi costumati in senatori romani.

“Vom avea si un moment in finalul spectacolului cand Cezar se intoarce din Egipt si in Senat este injunghiat, iar senatorii sunt proprietari de hoteluri si restaurante din Mamaia. Ei vor fi imbracati in senatori si vor defila pe carul alegoric”, a spus primarul.

Al saselea senator de la carnaval va fi Brutus, acesta urmand sa fie interpretat de catre fiul primarului, Raducu Mazare.