CARNAVALUL MAMAIA 2014: Radu Mazare, spectacol 100% romanesc in rolul lui Stefan cel Mare. GALERIE FOTO

Primarul Radu Mazare a intrat in rolul domnitorului Stefan cel Mare la o noua editie speciala a Carnavalului Mamaia. Evenimentul, organizat pe scena Fashion Summer Festival 2014, a dominat acest weekend calendarul distractiei in Mamaia si a batut un nou record de spectatori prezenti in acest sezon in Piata Cazino din frumoasa statiune de pe litoral.

Peste 35.000 de persoane au ales sa isi petreaca seara de sambata bucurandu-se de show-ul de proportii al Carnavalului Mamaia, un show cu intrare libera care le este, de altfel, dedicat in totalitate turistilor.

A fost un spectacol 100% romanesc, care a recreat scene dragi si familiare din istoria noastra. Primarul Radu Mazare l-a intruchipat pe domnitorul Stefan cel Mare, iar spectatorii de toate varstele au fost surprinsi de adevarata desfasurare de forte de pe scena. Carul alegoric al Primariei Constanta a uimit audienta prin decorul sau impunator, cu un imens cap de bour, reprezentand stema vechiului stat al Moldovei. Cu o regie impecabila, actori si cascadori profesionisti au recreat pe scena luptele istorice ale romanilor cu turcii, in timp ce frumoasele modele Fashiontv au imbracat costume populare sau au devenit domnite alese, din tara Moldovei, sau cadane in tabara turcilor.

Invitate speciale au fost celebrele interprete de muzica populara Irina Loghin si Maria Carneci, care au avut roluri de seama in spectacol. Irina Loghin a devenit mama lui Stefan cel Mare, iar Maria Carneci ne-a improspatat in memorie legenda curajoasei Vrancioaia, cea care l-ar fi ajutat pe voievodul Moldovei sa ii invinga pe turci.

Carele alegorice ale cluburilor din Mamaia s-au intrecut din nou in spectaculozitate, show-ul pe care l-au oferit fiind mai impresionant ca oricand. In cadrul evenimentului, Fashiontv le-a oferit turistilor si prezentari de moda ale designerilor Andreea Dogaru, Daniel Racovizza,Atelier Cati Dogaru pentru Princess Summer Club&Beach (mireasa pe podium a fost Oana Craioveanu, director Princess Club), dar si ale brandurilor Vero Milano si Atmosphere. Spectacolul s-a incheiat pe ritmurile piesei A lu’Mamaia, imnul din acest an al frumoasei statiuni de pe litoralul romanesc, insa distractia a continuat in Mamaia pana dimineata.

Carnavalul continua si weekend-ul urmator in cadrul Baby Fashion Weekend, un eveniment dedicat modei pentru copii si concursului Mini Miss si Mini Mister Litoral.

Mamaia este prima si singura statiune din Europa care ofera turistilor spectacole gratuite in intregul sezon estival prin evenimentele de anvergura organizate pe toata perioada verii de Fashiontv in cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014.

Proiectul Fashion Summer Festival 2014 este realizat de Fashiontv Romania in colaborare cu Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunarii.