Cartea lui Klaus Iohannis “Pas cu pas”, din nou in librarii

Cartea “Pas cu pas” a presedintelui ales Klaus Iohannis este din nou in librarii. Klaus Iohannis le-a multumit, sambata, intr-o postare pe Facebook, celor care au aratat interes volumului “Pas cu pas” si a anuntat ca un nou tiraj se afla, de astazi, in librarii.

Amintim ca miercuri, Klaus Iohannis si-a lansat oficial cartea „Pas cu Pas”, la Romexpo. El a dat autografe timp de aproape trei ore pe cartile tuturor celor care au venit la lansarea de carte, context in care a fost nevoie ca programul targului de carte Gaudeamus sa fie prelungit.

Citeste si: SIBIUL A APRINS LUMINILE DE SARBATORI. IOHANNIS A CANTAT IMNUL IN DESCHIDEREA TARGULUI DE CRACIUN, SIBIENII I-AU SCANDAT NUMELE MINUTE IN SIR

„Asa cum oamenii au stat cateva ore pana cand au ajuns in fata mea sa le semnez cartea, mi s-a parut normal sa stau pana cand am semnat si ultima carte”, a spus el.

In discursul sustinut la evenimentul de lansare a cartii, Klaus Iohannis a aratat ca „Pas cu pas” a fost o metoda de a se face mai bine cunoscut publicului.

Citeste si: Klaus Iohannis a dat autografe aproape 3 ore, dupa ce si-a lansat cartea “Pas cu pas” la Targul Gaudeamus. VIDEO

„E important sa dam un semnal si pentru si prin carte, dar si pentru cultura. Dupa parerea mea, cultura ne salveaza. Nu am avut nici ambitii literare, nici doctrinare. Am vrut sa creez un mediu prin care sa arat cum am evoluat in viata publica, cum am vazut eu dezvoltarea in spatiul public”, a aratat el.

Klaus Iohannis a mai spus ca in carte vorbeste putin si despre casa parinteasca, familie, sotie sau orasul sau natal, Sibiu, deoarece „valorile cu care cineva actioneaza in spatiul public nu-si pot avea originea decat in viata privata”.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS A FOST SUNAT DE CANCELARUL GERMAN ANGELA MERKELa.