CAS SOCANT: Un COPIL de 11 ani a fost RANIT DE O LEOAICA la Gradina Zoologica din Radauti. Politistii au declansat o ANCHETA

Un copil in varsta de 11 ani din Radauti a ajuns la spital dupa ce a fost RANIT DE O LEOAICA de la Gradina Zoologica din oras, unde a mers impreuna cu alti trei copii, fara a fi insotiti de vreun adult, iar Politia face cercetari in acest caz pentru neglijenta in serviciu si vatamare corporala.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, duminica, de Politia Judeteana Suceava, Politia Radauti a fost sesizata telefonic, vineri dupa-amiaza, de reprezentanti ai Spitalului Municipal, ca la unitatea medicala a fost adus un copil de 11 ani care avea plagi zgariate pe picioare si care a spus ca a fost ranit de un leu de la Gradina Zoologica din localitate.

Citeste si: VIDEO. INTERZIS CARDIACILOR! Momentul in care un BAIETEL este inhatat de un LEU!

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca baiatul, care era insotit de fratele sau de 14 ani si de alti doi copii, toti din Radauti, au mers in vizita la Gradina Zoologica, unde paznicul, un barbat de 58 ani, le-a dat bilet de intrare si i-a lasat in incinta parcului fara a-i insoti.

Copiii s-au plimbat prin parc, iar cand au ajuns in zona anexei in care sunt adapostite animalele salbatice pe timp de iarna au intrat in anexa si s-au apropiat de grilajul custii in care afla o leoaica. Ei au bagat un bat printre gratii, moment in care leoaica a devenit agitata si l-a zgariat printre gratii pe copilul de 11 ani.

Citeste si: Maidanezii continua sa faca victime: Copil muscat de caine la Timisoara

Baiatul a fost luat de fratele sau mai mare, care si-a sunat parintii, fiind transportat de acestia la Spitalul Municipal Radauti si ulterior la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava, unde i-au fost acordate ingrijiri, fara a necesita internarea.

In acest caz, Politia a intocmit un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa si neglijenta in serviciu.

Sursa foto: puetrea.ro