Casa de vacanta a unui sef de la E.ON Moldova Distributie a ars din temelii

Casa de vacanta a directorului adjunct a E.ON Moldova Distributie, Catalin Dragoi, situata in localitatea ieseana Paun, a ars din temelii in noaptea de vineri spre sambata, informeaza site-ul bzi.ro.

Casa de vacanta a lui Catalin Dragoi, director adjunct al E.ON, a luat foc din cauza unui banal scurtcircuit. Curentul electric a fost oprit pe toata strada, pe durata interventiei pompierilor. Apelul care anunta ca locuinta a luat foc a fost dat la 112 de catre vecini, noteaza bzi.ro.

 Vecinii le-au transmis pompierilor ca flacarile au cuprins in totalitate acoperisul si se extind de la un minut la altul. Un echipaj de pompieri din cadrul Detasamentului 2 a ajuns la fata locului in mare viteza, dar drumul ingust si acoperit cu zapada nu le-a permis sa ajunga pana la casa care ardea. Pompierii au intins furtunul si au mers pe jos spre locuinta. De asemenea, a fost chemata in ajutor inca o autospeciala cu apa si spuma.

Catalin Dragoi a fost director general la E.ON Moldova Distributie pana in anul 2010, atunci cand a fost numit in functia de director adjunct. In locul acestuia a fost pus Sorin Potanc, care a fost secretar de stat in Ministerul Industriei in perioada Guvernului Radu Vasile.

Sursa foto: adevarul.ro