CASA REGALA a ROMANIEI a incetat colaborarea cu firma clujeana FARMEC SA

Casa Regala a Romaniei a incetat parteneriatului pe care in avea cu firma clujeana Farmec SA, pentru ca aceasta nu indeplineste calitatile de furnizor dorite de Casa Regala, scrie Gazeta de Cluj.

“Casa Majestatii Sale Regelui a decis retragerea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei companiei SC Farmec SA si incetarea parteneriatului cu aceasta companie. Am facut o serie de cercetari si am considerat sa retragem aceasta distinctie pentru ca am observat ca aceasta companie, de fapt, nu indeplineste calitatile de furnizor al Casei Regale a Romaniei”, arata reprezentantii Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I.

“Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, a devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Brevetul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei a fost inmanat directorului general Farmec, Mircea Turdean, de catre Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei in cadrul unei ceremonii desfasurate la Palatul Elisabeta”, a anuntat, pe 8 mai, compania Farmec.

Sursa foto www.dcnews.ro