Cascadoarea din Resident Evil solicită daune uriașe după accidentarea horror suferită la filmări! Foto în articol

Olivia Jackson, cascadoarea care, de-a lungul timpului, le-a tinut locul lui Charlize Theron si Karen Gillan, cere peste 2 milioane de lire sterline dupa un accident teribil pe care l-a suferit in timpul filmarilor pentru “Resident Evil: The Final Chapter”.

Olivia Jackson a ramas cu sechele dupa ce o scena cu motociclete din ultimul film al francizei cu zombi s-a finalizat tragic. In urma cu trei ani, cand filmarile se desfasurau in Africa de Sud, motorul lui Jackson s-a ciocnit cu o camera mecanica mobila. Olivia, care si-a documentat recuperarea pe Instagram, a declarat ca a ramas cu numeroase leziuni spinale dupa accident si ca a fost nevoita sa-si amputeze unul din brate.

Citeste si: CINE ERA ANCA POP, CÂNTĂREAŢA CARE A MURIT ÎNECATĂ. A POZAT GOALĂ ÎN PLAYBOY

Impartasind o radiografie recenta, Jackson le-a spus fanilor ca are “dureri constante” dupa ce si-a tasat coloana si s-a ranit la gat.

Potrivit Sky News, Olivia, care solicita aproximativ 2,2 milioane de lire sterline, da in judecata Road Accident Fund, compania de productie si cascadorie implicata in film, operatorul de macarale de camera si pe regizorul ultimului film al francizei, Paul WS Anderson .

Sursa foto: instagram