Cascadorii lui Jason Momoa si Amber Heard din Aquaman seamănă perfect cu actorii! Foto în articol

“Aquaman” a înregistrat cea mai bună lansare a unui film Warner Bros. în România și a devenit cel mai bun film cu super-eroi de la noi din țară. Nici în străinătate nu a stat mai rău, cu încasări de peste 1 miliard de dolari la box-office.

La succesul filmului nu au contribuit însă doar actorii din rolurile principale și regizorul, ci și celelalte sute de oameni care și-au pus abilitățile la bătaie pentru a face din “Aquaman” un fenomen. Printre ei se numără și Joanna Bennett, Ryan Tarran și Kim Fardy. Cei trei i-au înlocuit pe Amber Heard, respectiv Jason Momoa în cele mai periculoase secvențe de acțiune din filmul cu super-eroi.

Citește și: FILMUL CARE A DETRONAT “AQUAMAN” DE LA BOX-OFFICE, CU UN DEBUT DE 19.6 MILIOANE DE DOLARI

“Am avut nevoie de ajutor. Am aproape 40 de ani și a cam început să mă doară totul. Au fost foarte multe cascadorii, mai multe că niciodată, așa că am găsit doi înlocuitori foarte pricepuți în Australia, care acum mă însoțesc pe platourile de filmare și mă ajută”, a spus Momoa. “Este greu să găsești pe cineva care vrea să se miște că ține sau că personajul pe care îl portretizezi”, a precizat starul.

Protagonistul din “Aquaman” a dezvăluit că, pentru el, cascadoriile joacă un rol foarte important, cu atât mai mult cu cât “nu am multe replici, așa că trebuie să vorbesc prin acțiunile mele.” Jason Momoa le-a mulțumit chiar celor doi bărbați pe Instagram pentru muncă lor incredibilă: “Acești doi bărbați minunați mi-au salvat viață și au transfromat Aquaman într-un film uimitor”, a scris el.

Momoa a specificat că Ryan și Kim și-au riscat viață în fiecare zi, l-au învățat și l-au antrenat pentru a fi un super-erou autentic. Joanna Bennett, dublură frumoasei Amber Heard, are o carieră impresionantă la Hollywood. Ea fost dublură lui Emily VanCamp în “Captain America: Civil War”, a lui Brie Larson în “Captain Marvel” și “Avengers: Endgame”, a lui Karen Gillan în “Avengers: Endgame”.

Când Gal Gadot nu a putut să realizeze o mare scenă de acțiune în “Wonder Woman” și “Justice League”, Joanna i-a ținut locul. Tot ea le-a dublat pe Robin Wright și Doutzen Kroes în “Justice League”. Colaborarea cu Amber Heard din “Aquaman” a fost cea mai recentă din portofoliul ei și una din cele mai solicitante.

Sursă traducere: filmnow.ro