Case ieftine: Locuinta cu 4 camere si 2 bai cu doar 18.000 de euro

Intr-o piata imobiliara inghetata de criza, unii s-au reorientat catre constructiile ieftine, ce presupun si costuri de intretinere mici. Casele vin la pachet si se ridica in doar doua luni, fara sa-i puna pe proprietari pe drumuri cautand materiale de constructii.

In plus, sunt ecologice si rezista la cutremure.Familia Kamner a dat apartamentul din Bucuresti pe o locuinta in mijlocul naturii. Casa nu doar arata ciudat, dar are si o denumire pe masura: domul monolitic.E o cladire semisferica facuta dintr-un beton special, termoizolant, acoperita cu o folie adusa de peste ocean. La interior, betonul se spray-aza pe o armatura metalica.

Domul monolitic rezista la viscol, cutremur sau inundatii pentru ca nu poate fi pus la pamant. Localnicii din Zarnesti nici nu-l mai privesc ca pe o noutate.Sotii Kamner au cheltuit 80.000 euro pentru echivalentul unei suprafate de 300 metri patrati. Mai ieftine de atat sunt casele pe stil american, adica pe structura metalica. Alin a platit pentru o casa cu patru camere si doua bai 18.000 euro.

Aceste case sunt cautate peste tot in strainatate, pentru ca au greutatea redusa si sunt rezistente la cutremure.