CASELE deputatului FLORIN POPESCU au fost puse sub SECHESTRU

CASELE deputatului  PMP FLORIN POPESCU, supranumit si “baronul puilor” si acuzat de TRAFIC de INFLUENTA au fost puse sub SECHESTRU de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

“Mi-au pus SECHESTRU pe casa in care stau eu si pe casa in care locuiesc parintii mei. Aceste imobile au fost construite inainte de a intra in politica. E un act normal acest SECHESTRU, el ar veni pe o presupusa EVAZIUNE FISCALA de circa 50 milioane de euro, iar cetateanul care m-a denuntat cere daune de circa 400.000 lei. CASELE pe care au pus SECHESTRU acopera aceste daune. E un lucru normal, asteptam ca justitia sa-si faca treaba”, a declarat FLORIN POPESCU.

Citeste si: FLORIN POPESCU se disculpa: Va dau cuvantul meu, nu am mancat nici macar o aripa de pui de acolo 

Comisia Juridica a dezbatut, luni, cererea de incuviintare privind ARESTAREA PREVENTIVA a deputatului FLORIN POPESCU, deputatii juristi votand impotriva acestei masuri. DEPUTATII  se vor reuni, saptamana viitoare, in Plen pentru a se pronunta in cazul colegului lor. O DECIZIE FINALA in cazul sau trebuie luata pana pe 7 mai.

Citeste si: Florin POPESCU a cedat! Decizie SOC a deputatului

Deputatul FLORIN POPESCU este acuzat de procurorii DNA ca a cerut 70 de tone de pui de la administratorul unei firme, pentru a le da cetatenilor in CAMPANIA ELECTORALA din iunie 2012. La vremea respectiva, FLORIN POPESCU era presedinte al Consiliului Judetean Dambovita si seful PDL din judet.

Sursa foto: realitatea.net