CASIERIILE ENEL din Bucuresti, Ilfov si Giugiu vor fi inchise de RUSALII

Toate PUNCTELE ENEL din municipiul Bucuresti precum si cele din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, in a doua zi de RUSALII, care este declarata sarbatoare legala, au anuntat reprezentantii companiei.

In celalalte zile, PUNCTELE ENEL vor functiona dupa programul obisnuit. Astfel, pe 6 si 10 iunie, programul de functionare al punctelor Enel va fi de la ora 9.00 la ora 17.00 in municipiul Bucuresti si de la ora 8.00 la ora 16.00 in judetele Ilfov si Giurgiu.

Citeste si: VACANTA DE RUSALII 2014: Cati romani vor pleca sa se relaxeze in zilele libere de Rusalii

Clientii Enel Energie Muntenia, care doresc sa isi achite factura de energie electrica in aceasta perioada, pot utiliza modalitatile alternative de plata.

Pentru a afla informatii despre consumul de energie, facturile si platile efectuate, clientii Enel Energie si Enel Energie Muntenia pot apela gratuit InfoEnel la numarul de telefon 0800.07.08.09 sau pot accesa pagina de web www.enel.ro sectiunea My Enel.

Citeste si: TRENURI SUPLIMENTARE de Rusalii

Pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica, potrivit surselor citate. Serviciul Telecitire va fi functional.