Căsnicie pe butuci? Un fost jucător la Steaua și o ispită de la TV, prinși în fapt

După scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica, acum este rândul unui fost jucător de la Steaua să fie în centrul atenției după ce a fost surprins în brațele unei alte femei decât soția sa.

Este vorba despre Marian Aliuță, despre care paparazzi Spynews susțin că se iubeşte pe ascuns cu Bianca Pop, o ispită de la „Insula Iubirii”. Aliuță a fost surprins de paparazzii în timp ce se afla cu superba brunetă. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc în apartamentul ispitei, unde și-au petrecut câteva ore bune împreună.

Cei doi au comandat și de mâncare, dar cea care a coborât pentru a primi comanda a fost Bianca, semn că bărbatul ar fi încercat să-și ascundă cât de mult s-a putut prezența, scrie sursa citată. La plecare, Bianca Pop a ieșit îmbrăcată cu un halat, iar preț de câteva minute, până când Aliuță s-a urcat în autoturism, cei doi s-au sărutat cu foc şi s-au îmbrățișat ca doi îndrăgostiți, conform Spynews.

Marian Aliuță nu este la prima abatere de acest gen, el recunoscând în urmă cu câțiva ani că a mai călcat strâmb în căsnicia cu Gabriela.