CASTIGATORI DANSEZ PENTRU TINE. LIVE. Perechile din finala, ultimul show din sezonul 14

Marea finala Dansez Pentru Tine, sezonul 14, si-a desemnat perechea castigatoare vineri, 29 noiembrie. Invitatii speciali in ultima editie Dansez Pentru Tine din 2013 au fost Catrinel Menghia, Alexandra Dinu, Andreea si George Ogararu. 

DANSEZ PENTRU TINE, LIVE TEXT: Sezinul 14 al show-ului Dansez Pentru Tine a fost castigata de perechea formata din ILINCA VANDICI si RAZVAN MARTON.

DANSEZ PENTRU TINE, LIVE TEXT: Finala Dansez Pentru Tine este deschisa de perechea formata din Sore si Dark. Ramane de vazut care vor fi notele acordate de juriul fdormat din Emilia Popescu, Mihai Petre, Beatrice Rancea, Elwira Petre, Edi Stancu.

DANSEZ PENTRU TINE, LIVE TEXT: In finala Dansez Pentru Tine din aceasta seara, Dana Matei, partenera lui Giani, si Freek, partenerul Elenei de la Mandinga, sunt cu un pas mai aproape de a-si implini visul. Ambii au primit un premiu de participare pentru devotamentul cu care au luptat pentru visurile lor. 

In deschiderea finalei Dansez Pentru Tine, Stefan Banica a tinut sa remarce frumusetea partenerei sale de scena. “Iulia, sezonul trece, dar frumusetea ta ramane. Iulia, s-o facem lata”, a spus Stefan Banica Junior in momentul in care Iulia Vantur a aparut pe scena. 

Finala Dansez Pentru Tine a debutat cu o demonstratie de dans din partea baletului emisiunii, iar Stefan Banica Junior si-a facut aparitia pe ringul de dans in aplauzele publicului. 

Perechile finaliste au multe multe emotii inainte de marea finala Dansez Pentru Tine! Cele mai importante, spectaculoase si emotionante momente ale serii le puteti urmari in format Live Text pe site-ul Mondo News.

Dupa numeroasele zvonuri care au aparut cu privire la o relatie intre ei, zvonuri pe care Sore si Smiley le-au negat vehement, cantaretul a venit sa o sustina pe Sore in marea finala de la “Dansez pentru tine”.

In urma cu sapte saptamani au pasit in ringul visurilor de la Pro TV cu speranta ca viata lor se va schimba in bine. Editie de editie au adus pe scena momente artistice memorabile, apreciate deopotriva de juriu si de telespectatori, iar Sore si Dark, Ilinca Vandici si Razvan Marton si Dima Trofim si Iulia Clisu au reusit sa ramana in competitie pana in marea finala.

Pentru ultima data in acest sezon, cele trei perechi vor purta telespectatorii prin fascinanta lume a dansului pe ritmuri de Lindy Hop, musical, disco, cha-cha si house.

Nu doar cele trei echipe finaliste pregatesc momente de pus in rama pentru editia de maine seara, ci si Elwira si Mihai Petre, care vor dansa cha-cha, precum si toate vedetele care au dansat in acest sezon, toti concurentii si toti coregrafii. Ca de obicei, ultima editie ajuta la implinirea visurilor tuturor concurentilor. Castigatorul locului I va fi rasplatit cu 60.000 de euro, cel clasat pe locul al II-lea cu 20.000 de euro, iar ocupantul locului al III-lea cu 15.000 de euro. Cazurile umanitare vor fi sustinute cu cate 3.000 de euro fiecare. Celelalte premii care vor fi oferite maine seara se ridica la 34.000 de euro.

Catrinel Menghia, Alexandra Dinu si Andreea si George Ogararu danseaza pentru cazurile umanitare prezentate in emisiune. “Fiecare intoarcere acasa ma bucura, ma emoționeaza și ma hranește. Sunt o persoana destul de ocupata, cu un program incarcat, variat, cu multe filmari in zone diferite si uneori foarte indepartate. De aceea, ringul visurilor este de doua ori special pentru mine, pe de o parte pentru ca implinește vise și apoi pentru ca ma simt acasa”, a marturisit Catrinel.

Venita special din Italia pentru o serie de actiuni caritabile, si Alexandra Dinu se bucura ca va avea ocazia sa danseze un tango caritabil vineri seara la ProTV. “Apreciez aceasta emisiune si ma uit cu mirare si admiratie la cat de mult evolueaza perechile care intra in acest concurs si cata stralucire capata cand ajung aici. Sper sa-mi iasa si mie dansul, chiar daca n-am prea mult timp de repetitii”, a declarat Alexandra.

“Experienta Dansez pentru tine reprezinta pentru noi sansa de a deveni parte din viata unui copil deosebit ce demonstreaza in mod spectaculos cat de departe se pot impinge limitarile provocate de un sindrom prietenos. Pe langa acest fapt, dansul in sine este o provocare, un test de concentrare, coordonare si armonie pe care visam sa il trecem cu brio”, a marturisit familia Ogararu.