Scandal monstru la Exatlon! Iar s-au tras sforile! Cine a câștigat cei 100.000 de euro! De ce ar fi decis Kanal D așa

Exalton 2018 a ajuns acum la final. Cea de-a doua ediție a fost mai spectaculoasă decât prima din punct de vedere al competiției sportive, dar a stat mai slab în audiențe. Multe accidentări, care au secerat atât echipa Faimoșilor cât și cea a Războinicilor, au condus probabil la rezultate sub așteptările celor de la Kanal D.

Update: Este scandal monstru la Exalton! Foarte mulți fani ai emisiunii și-au exprimat deja indignarea pe rețelele de socializare și acuză Kanal D că au tras din nou sforile ca și în prima ediție, când Vladimir Drăghia a câștigat în fața lui Ionuț Sugacevschi Jaguarul.

Atunci mulţi au acuzat faptul că trofeul a fost înmânat în urma unui vot al publicului, care s-ar fi îndreptat spre Faimos, deşi Războinicul era un sportiv mai bun. Acum lucrurile stau diferit. În finală au ajuns Beatrice Olaru şi Alin Andronic, iar câştigătorul ar fi fost decis din start. Beatrice Olaru a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie. În schimb băieţii, au concurat foarte bine şi Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Și Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiţie că va câştiga Beatrice, semn că a ştiut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deşi el a fost cel care a dus greul în echipa sa.

De aceea foarte mulţi fani au considerat competiţia foarte nedreaptă şi s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au tras din nou sfori. Într-adevăr modul în care s-a ales câştigătorul nu a fost deloc unul echilibrat şi organizatorii au ştiut de la început că fetele au timpi foarte slabi. Astfel i-au oferit din start lui Beatrice un avantaj. Este surprinzător că au ales acest algoritm pentru a-i diferenţia pe cei doi finalişti, însă, conform unor surse media, se pare că a fost şi un exerciţiu de PR şi că s-a dorit ca la această ediţie să se impună o fată, tocmai pentru ca au avut probleme în a completa echipele feminine.

Stire initiala

Surpriza zilei de sâmbătă a fost Alin Andronic, care deşi grav accidentat la genunchi, a decis să concureze pe semnătură şi să ajungă în cele din urmă în finală, împreună cu colegul său Iulian Pâtea. Cristi Pulhac a fost învins în duel şi părăseşte competiţia.

Nici colega lui faimoasă, Mădălina Predoi nu a reuşit să facă faţă presiunii. Deşi în jocul care ar fi dus-o direct în finală, conducea detaşat, a pierdut până la urmă în faţa tinerei de 21 de ani, Corina Petruţ. La duel războinica Beatrice Olaru s-a impus fără drept de apel.

Citeste si:  IULIA ALBU O ATACĂ DUR PE OANA ROMAN: DACĂ VREI SĂ ARĂŢI CA O BRIOŞĂ EXPANDATĂ

Astfel, duminică, 16 decembrie, în finală se vor duela patru războinici, deşi nimeni nu se aştepta să nu ajungă niciun faimos la final, mai ales că în prima ediţie s-a impus Vladimir Drăghia.

Aşadar premiul de 100.000 de euro va ajunge la unul dintre cei patru finalişti: Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ sau Beatrice Olaru. Kanal D a început deja înscrierile pentru cea de-a treia ediţie a Exalton, care va începe în curând.

Sursa foto: kanal D