Câștigător Ferma Vedetelor, sezonul 3: Tania Popa a cîștigat finala! Ce va face cu banii

Finală „Ferma Vedetelor”, sezonul 3. Prima probă a fost câștigată de Cătălin Neamțu, cea de-a doua i-a aparținut Taniei Popa. Iar la finalul celei de-a treia probă s-a înregistrat o premieră în istoria emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Fermierul anului și câștigătorul de la „Ferma Vedetelor” 2018 este actrița Tania Popa. „O premieră absolută: pentru prima dată în istoria emisiunii «Ferma Vedetelor» a câștigat o femeie. Tania Popa pleacă acasă cu troferul de «fermierul anului». Erau 50 de plicuri, dar ea a pus mâna pe cel câștigător – o șansă absolut incredibilă. (….). Tania Popa este prima femeie fermier! Felicitări, Tania!”, a spus Monica Bîrlădeanu.

Citește și: CINE ESTE FLORY DIN VASLUI! IDENTITATEA FEMEII DIN SPATELE MĂȘTII A FOST DEZVĂLUITĂ! FOTO ÎN ARTICOL

Tania Popa a izbucnit în plâns după ce a găsit plicul pe care scria: „Felicitări” și care era semnul că a câștigat premiul de 50.000 de euro. „Când am intrat la facultate, mi-am făcut un speech pentru când o să câștig Oscarul, dar pentru momentul acesta nu mi-am făcut un speech. Sunt exrem de fericită că mi-am făcut familia mândră, nu pentru că am câștigat concursul. (…). Stând departe de ai mei, mi-am dat seama că îi iubesc enorm și mă declar o femeie fericită”, a mărturisit Tania Popa în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

 „O parte din bani îi voi dona unei fundații care se ocupă de contruirea caselor pentru cei nu au bani. (…). Reține Habitat for Humanity”, a spus câștigătoarea de la „Ferma Vedetelor” 2018.

Sursa foto: protv.ro