CASTIGATOR FINALA NEXT STAR: Elena Hasna a castigat finala de popularitate. VIDEO

FINALA NEXT STAR DE POPULARITATE si-a desemnat, joi seara, castigatorul. Elena Hasna este concurenta care a castigat seara de popularitate Next Star, fiind preferata publicului.

FINALA NEXT STAR DE POPULARITATE: Publicul a hotarat ca trofeul sa plece acasa impreuna cu Elena Hasna, care a fost supranumita Celine Dion a Romaniei. Juriul s-a intrecut in laude la adresa Elenei Hasna, atat Lora, cat si Connect-R si Pepe afirmand ca este cea mai buna alegere care se putea face in finala de popularitate Next Star.

“Elena a meritat, a fost cea mai buna. Mi-a placut de cand am vazut-o prima data. Acum, pentru finala de popularitate a fost o voce dumnezeiasca”, a spus Pepe.

“Merita sa castige, fetele au fost la un nivel inalt in aceasta seara, mai conteaza insa si piesa si siguranta cu care pasesti pe scena. Sunt anumiti copii care reusesc sa transmita dincolo de ecran. Publicul a ales foarte bine”, a declarat Lora, dupa ce a fost desemnat castigatorul Next Star, finala de popularitate.

“Ma bucur ca afost aleasa, munca s-a imbinat perfect dat de Dumnezeu”, a spus Connect-R.

FINALA NEXT STAR DE POPULARITATE: Elena Hasna a fost preferata telespectatorilor in finala de popularitate. Micuța artistă a câștigat premiul de 5.000 de euro, dar și un inceput fulminant al unei cariere muzicale.

In finala de popularitate, Elena a Elena a reusit, inca o data sa lase juriul cu gura cascata. Cu totii au aplaudat-o in picioare, chiar din timpul interpretarii perfecte a piesei ”I surrender”, din repertoriul lui Celine Dion.