CASTIGATOR NEXT STAR 11 DECEMBRIE 2014. Finala de popularitate de senzatie

UPDATE ora 23.45: Marele castigator al finalei de popularitate (sezonul patru) a show-talent-ului NEXT STAR este Rares. “Doamnelor, domnilor, trofeul “Next Star” din finala de popularitate al celui de-al patrulea sezon merge catre Rareeees, baiatul cu vocea de aur, care a interpretat magistral piesa lui Beyonce – Halo”, au anuntat juratii emisiunii. 

Emisiunea NEXT STAR se apropie cu pasi repezi de finalul unui sezon incendiar. Joi, 11 decembrie, Dan Negru are sarcina de a modera finala de popularitate in care publicul ii va putea urmari la lucru pe cei mai indragiti concurenti.

Va fi o emisiune in care se va vorbi foarte mult si despre talismane norocoase. Pepe, unul dintre cei cinci jurati ai show-ului, a marturisit ca si el obisnuieste sa aiba la el un talisman care sa-l fereasca de evenimente neplacute.

Desi multi nu cred in astfel de superstitii, Pepe a declarat ca talismanul cu rol de amuleta i-a adus intotdeauna noroc.

„Este o moneda speciala pe care am gasit-o, iar de atunci mi-a mers foarte bine. O consider o amuleta”, povesteste Pepe. si Rares Maris, unul dintre concurentii care vor canta in editia de maine pentru a castiga premiul de popularitate, va veni pe scena de la „Next Star” si va purta la el obiectul sau norocos. De altfel, amuleta lui Rares este cea care il va determina pe juratul Pepe sa le arate telespectatorilor talismanul sau.

Saptamana aceasta, cei mai simpatici concurenti vor reveni pe scena show-ului in finala de popularitate, iar castigatorul va fi stabilit de votul telespectatorilor printr-un SMS.