CASTIGATOR NEXT STAR 13 NOIEMBRIE 2014. Lora si Connect-R duel de zile mari, la tambal

Next Star, cea mai interesanta emisiune muzicala dedicata copiilor, prezentata de o televiziune din Roamnia are parte de o editie incendiara.

Joi, 13 noiembrie, ineditul este la el acasa din momentul in care Lora si Connect-R decid sa se transforme din jurati in concurenti.

Scopul lor a fost aducerea in atentia publicului a stilului folcloric, reprezentat cu cinste si la nivel de juriu, de Maria Carneci.

Lora si Connect-R au urcat pe scena pentru a canta la tambal, instrument pe care Connect-R nu l-a incercat niciodata.

Cei doi jurati au gasit insa foate repede calea spre reusita: abordarea melodiei cu o atitudine adecvata.

„Hai Lora si tu! Totul e din atitudine, nu trebuie sa stii sa canti foarte bine”, a glumit Connect-R la „Next Star”.
Lora nu va sta pe ganduri, va accepta provocarea lui Connect-R si-l va da la o parte pe colegul sau de la tambal. Ce a urmat ramane de vazut la „Next Star” in editia de joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, Andrada ii va impresiona pe jurati cu o piesa extrem de dificila, „Adagio”, a Laurei Fabian, iar Aiana Maria, pustoaica in varsta de cinci ani ii va ridica pe Lora, Connect-R, Pepe, Maria Carneci si Vasile Muraru de pe scaune si ii va determina sa urce pe scena sa cante si sa danseze alaturi de ea.

Copiii extraordinari ai romanilor le vor face si de data aceasta misiunea grea juratilor pentru ca numere de dans, teatru, muzica usoara si populara vor face spectacol pe scena show-ului „Next Star”.

Sursa stire: spynews.ro