CASTIGATOR NEXT STAR, 16 SEPTEMBRIE 2014. N-o sa-ti vina sa crezi cat de talentat e copilul asta!

Telespectatorii emisiunii NEXT STAR au avut parte marti, 16 septembrie, de debutul unui nou sezon al talent-show-ului atat de indragit de cei mici, dar si de parinti. Talente incredibile au urcat pe scena NEXT STAR, moderata de Dan Negru, micutii reusind sa impresioneze juriul format din Connect-R, Pepe, Maria Carneci, Lora si Vasile Muraru cu momente care mai de care mai deosebite si inovative.

Castigatorul primei finale NEXT STAR, sezon nou, este DIANDRA! Ea merge in marea finala a talent-show-ului Talent Star.

Dan Negru, Lora, Connect-R si Pepe au invatat sa cante la pahare de la o concurenta “Next Star” pe numele ei Diandra. Ea ar putea fi castigatoarea primei editii din noul sezon. Vom reveni cu detalii despre castigatorul acestei editii.

Citeste si: DIANDRA A FOST SENZATIONALA LA NEXT STAR. TOATA LUMEA INCEARCA ASTA ACASA ACUM!

Fascinati de reprezentatia unei concurente, care s-a dovedit a fi maestra atat la voce, cat si la percutie, cei patru membri ai juriului vor cu orice pret sa invete sa cante la pahare. Ceea ce ii iese fetitei atat de bine se dovedeste a fi foarte dificil. Iar membrii juriului se cam poticnesc.

„In muzica, e ca-n dragoste, nu exista reguli. Dar, de fapt, a inceput Next Star”, spune Connect-R, uimit de cat este de talentata micuta.