CASTIGATOR NEXT STAR 4 DECEMBRIE 2014. Copii din sezoanele anterioare revin pe scena pentru a canta alaturi de mari vedete

CASTIGATOR NEXT STAR, 4 DECEMBRIE: SERENA RIGACCI a cantat IMPRESIONANT si a castigat, iar la final a fost rasplatita cu sute de APLAUZE. In aceasta editie a emisiunii „Next Star”, Serena Rigacci se declara mai mult decat mandra sa cante cu Monica Anghel.

Tanara de 12 ani spune ca ii place foarte mult vocea artistei si se bucura mult ca are aceasta sansa la NEXT STAR. La randul ei, artista spune ca Serena Rigacci este un copil foarte talentat. impreuna, cele doua au cantat o melodie cu adevarat emotionanta, ce a starnit numeroase reactii din partea publicului.

„Tell Him”-Celine Dion & Barbara Streisand nu a sunat nicicand atat de frumos. Serena Rigacci reuseste astfel sa castige aceasta editie a emisiunii.

STIRE INITIALA: Sezonul al patrulea al show-ului “Next Star” se indreapta cu pasi repezi spre marea finala motiv perfect pentru o editie de gala in care in platoul emisiunii au revenit copii care s-au lansat in sezoanele anterioare.

In editia difuzata joi, 4 decembrie, incepand cu ora 20:30 de postul tv Antena 1, copiii talentati vor fi insoti pe scena de vedete de prim rang precum Monica Anghel, Nico, Ruby, Andreea Banica, CRBL sau Jorge.

Un duet de senzatie este cel dintre Elena Hasna, concurenta remarcata in cel de-al doilea sezon “Next Star”, si Doru Todorut, solist al trupei Deep Central.

Elena este una dintre fostele concurente care a avut cel mai mare impact la public, in prezent, clipurile ei postate pe celebrul canal Youtube avand la activ aproape 7 milioane de vizualizari.

Elena si Doru vor fi prezenti in emisiune pentru a interpreta piesa „Beneath Your Beautiful”. „La inceput am fost amandoi mai timizi, dar am prins repede incredere unul in celalalt si totul a iesit perfect la repetitii”, a spus Doru.

Daniela Negoita, finalista in sezonul al treilea, a semnat deja un contract cu o casa de discuri si are propriul videoclip. Ea va reveni pe scena de la „Next Star” pentru a canta alaturi de Alina Eremia piesa „Love The Way You Lie”.

Printre copiii veniti sa cante alaturi de unii dintre cei mai iubiti artisti romani se numara Oana Cenuse, Adrian Ivan, Catinca Popa, Flavius Hosu si Serena Rigacci, concurenta venita tocmai din Italia. Ce momente spectaculoase au pregatit micile vedete impreuna cu cei mari ramane de vazut la „Next Star”, in editia speciala de joi, de la 20:30, la Antena 1.