Finala X FACTOR: Florin Ristei este castigatorul X Factor, sezonul 3 din 2013

Finala X Factor: Florin Ristei este castigatorul X Factor, editia din 2013. Concurentul a fost antrenat de Delia si a ajuns in marea finala impreuna cu Alex Mataev, “format” tot de Delia. Florin Ristei a castigat, astfel, marele premiu in valoare de 120.000 de euro.

Finala X Factor: Cea de-a treia editie a concursului X Factor Romania s-a derulat duminica seara. Florin Ristei este fostul solist al formatiei Amicii. Cei patru finalisti au interpretat cate patru piese fiecare, dintre care una in duet cu antrenorii lor.

Finala X Factor:  Dupa incheierea televotingului, Bogdan Bratis (17 ani) si Madalina Lefter (15 ani) au parasit competitia, asa ca batalia finala s-a dat intre Florin Ristei si Alex Mataev, ambii antrenati de Delia.

Ei au intrat la duel, au cantat fiecare cate o piesa, iar apoi liniile de vot s-au deschis din nou. In final, Florin Ristei a fost declarat castigator, el primind cele mai multe voturi de la public.

Fostul solist al formatiei Amicii, cunoscuta pentru piesa “Dana”, a plecat acasa mai bogat cu 120.000 de euro si va semna un contract cu o casa de discuri.

“Cu siguranta au fost si momente cand m-am trezit si am crezut ca nu mai pot… dar m-am imbarbatat. Ii multumesc lui Alex Mataev ca a ridicat stacheta. Este si perioada Sarbatorilor, am primit cel mai frumos cadou posibil!”, a precizat Florin Ristei.