Castigatori Super Bingo Metropolis, septembrie 2013: Oprina Boranescu, aproape sa lesine cand a aflat ca a castigat 100.000 de lei

Castigatori Super Bingo Metropolis, septembrie 2013: Oprina Boranescu e fericita castigatoare a premiului de SuperBingo, in valoare de 100.000 de lei acordat la extragerea din 22 septembrie. Ca in fiecare duminica, ea a urmarit intreaga partida de Bingo si si-a dat seama cu mare bucurie ca a castigat. Dar, ca sa fie sigura, s-a dus in Urziceni la agenta SuperBingo Metropolis de unde a cumparat cartonul castigator ca sa-l verifice.

Cand mi s-a spus ca da, am castigat un miliard de lei vechi, era sa lesin acolo in strada, sa cad jos. Doamna m-a felicitat si s-a bucurat impreuna cu mine mai ales ca eu stiu ca am luat cartoanele portocalii asa, intr-o doara. Oricum, multumesc lui Dumnezeu ca am avut norocul asta, a spus “pentru Antena 1 Oprina Boranescu.

Ce vrea sa faca cu banii? Are rate de platit, are 3 copii si o casa de facut. Am ce face cu banii si cu siguranta imi voi pastra si pentru mine, pentru zile negrë”, a mai spus fericita castigatoare la SuperBingo Metropolis.

Cartoanele portocalii si cele albastre iti pot aduce si tie castiguri peste masura pentru ca duminica 29 septembrie este partida speciala a toamnei. Numai Dubla Norocoasa iti aduce premii fabuloase iar la partida de bingo premiul de Bingo Acumulat + Super Bingo ajunge la peste 550.000 de lei! Punem in joc 1.500.000 de Euro, peste 200 de extrageri, 10 premii telefonice si trei panouri: albastru, portocaliu si violet.”Daca ai doar cartoane albastre alegi un numar de pe panoul albastru, daca ai doar cartoane portocalii alegi un numar de pe panoul portocaliu…dar daca ai si cartoane albastre cat si cartoane portocalii alegi de pe un panou special: panoul violet!