Castigatorii premiilor EISA 2013-2014

Samsung, HTC si Huawei sunt marii castigatori ai editiei de anul acesta a premiilor EISA, acordate pentru inovatiile aduse in sfera dispozitivelor smartphone, tablete si camere foto.

Marele castigator al acestei editii, care si-a asigurat 3 premii diferite, este Samsung, scrie go4it.ro. Telefonul Galaxy S4 a primit distinctia European Green Phone of 2013 – 2014, fiind apreciat pentru continutul scazut de metale pretioase si materiale toxice. Terminalul Samsung Galaxy S4 Mini a primit distinctia European Social Media 2013 – 2014, fiind descris de jurul EISA drept un smartphone bine construit, complet echipat si accesibil, livrat cu un pachet cuprinzator de aplicatii pentru socializare, iar camera foto Samsung Galaxy NX a fost recompensata cu distinctia European Photo Innovation of 2013 – 2014, in semn de apreciere pentru inovatiile aduse in domeniul foto.

Telefonul HTC One a fost recompensat si el cu un premiu, European Advanced Smartphone, acordat pentru pachetul de facilitati oferite: ecran Super LCD de 4.7 inci cu rezolutie 1080p, difuzoare stereo frontale, procesor quad-core performant si designul robust al carcasei realizata din aluminiu slefuit.

La randu-i, telefonul ultra-subtire al celor de la Huawei, Ascend P6, a primit distinctia European Consumer Smartphone 2013 – 2014 in apreciere pentru pachetul de dotari cuprinzator, oferit la un pret atragator.