CASTIGATORUL BURLACITA: Cristi Mitrea este alesul frumoasei ANDREEA MANTEA pentru tot restul vietii

BURLACITA ANDREEA MANTEA SI-A ALES OMUL LANGA CARE SA STEA TOATA VIATA. ALESUL BURLACITEI ESTE CRISTIAN MITREA. El a vrajit-o pe Andreea si a convins-o ca el merita sa primeasca ultimul trandafir, cel care dovedeste ca dragostea invinge. Andreea Mantea a spus DA si s-a declarat incantata sa se numeasca Andreea Mitrea Mantea.

Burlacita este in culmea fericirii! Desi s-a aflat la un pas sa renunte, din fericire, sentimentele au fost mai puternice. Cristian Mitrea nu a putut sa dea cu piciorul dragostei ce i-o porta Andreei Mantea. Din cei 20 de concurenti care s-au luptat pentru ea, el a reusit sa o cucereasca.

Chiar daca au avut parte si de certuri, iubirea i-a adus impreuna in marea finala. ”A fost foarte usor sa ma indragostesc de tine. Esti cea pe care mi-o doresc langa mine”, i-a spus Cristi. El i-a oferit inelul, in genunchi, iar ea i-a raspuns da.

”Ma bucur ca am avut curajul sa particip la aceasta emisiune. Ma bucur ca am avut ocazia sa intalnesc un om ca tine. Se pare ca mi s-au indeplinit dorintele si rugaciunile, atunci cand te-am intalnit. De prima data de cand te-am vazut, am simtit ceva”, a spus Andreea Mantea.

Cristi: Vreau sa fii sotia mea. Prima si ultima

“N-am putut sa dau cu piciorul celei mai frumoase povesti de dragoste. Nimeni nu ar fi putut sa impiedice ca noi doi sa fim impreuna. A fost foarte usor sa ma indragostesc de tine, imi este foarte greu, chiar imposibil, sa ma opresc din a te iubi. Este femeia pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Esti femeia puternica care ma face sa merg inainte”, i-aspus Cristi frumoasei Burlacite.

“Da, n-am spus da”. Jenant, mai stau mult aici?”, i-a raspuns Cristi.

Andreea a ingenuncheat langa el si i-a raspuns: “Si eu te iubesc si ma bucur ca am avut curajul sa aprticip la aceasta emisiune, ca la un moment dat am inceput sa cred in ea. M-am rugat foarte mult timp sa iuntalnesc un om ca tine si se pare ca mi s-au indeplinit dorintele si rugaciunile atunci cand te-am intalnit. De cand te-am vazut prima data am simtit ceva. Toata lumea spune ca e gresit, ca e gresit ca am ales cu inima dar sunt sigura ca asta nu este o greseala”.

“As vrea sa fii sotia mea. Prima si ultima”, i-a spus Cristi, iar Andreea Mantea i-a raspuns: “DA”.

“Chiar se potriveste, suna frumos… Andreea Mitrea… si Mintea. Va trebui sa duc mai departe numele Mantea”.

BURLACITA, la un pas de a fi parasita

Andreea Mantea a avut parte de o surpriza mai putin placuta, pana sa-si aleaga cel langa care va sta toata viata. A crezut ca el este alesul inimii ei, insa a avut parte de o surpriza neplacuta. Andreea Mantea a fost la un pas de a fi parasita.

A fost atractie, insa au avut parte si de multe certuri. Andreea Mantea si Cristian Mitrea au avut un parcurs spectaculos de-a lungul emisiunii. Totusi, el a vrut sa renunte la ea.

”Din pacate, nu imi pot inchipui ziua de maine alaturi de Andreea Mantea”, a spus concurentul.

”Chiar daca initial am crezut ca nu ma voi indragosti atat de repede, am facut-o. Din pacate, ochii tai mi-au aruncat si sageti otravite. Poti oare sa te indragostesti de omul care te raneste? Nu stiu daca in conditiile acestea ne mai putem continua povestea. Sper sa fie ultima oara cand aud de Andreea Mantea”, i-a scris Cristi, intr-o scrisoare.