Castigatorul concursului “Gaseste premiile de Pasti”, organizat de site-ul Mondo News

In urma concursului “Gaseste premiile de Pasti”, organizat de site-ul MONDO NEWS, tableta Evotab Duo HD 7 de la Evolio a fost atribuita cititorului nostru LEVA NICU.

Dintre toti participantii, doar cinci dintre voi au reusit sa gaseasca toate linkurile cu iepurasii de Pasti. Concurentii care au gasit toate linkurile sunt: Leva Nicu, Leva Lilia, Dinu Maria, Otilia, Leva Ion, Leva Mihail.

Deoarece rezultatul a fost egal, conform regulamentului, s-a facut tragere la sorti si castigator a fost desemnat LEVA NICU. Regasesti mai jos rezultatul tragerii la sorti.

Felicitari castigatorului si va asteptam sa participati si la urmatoarele concursuri Mondo News!

DESPRE CONCURS

Tinand cont de succesul inregistrat de precedentul concurs, MONDO NEWS a decis sa organizeze un concurs tematic de Pasti, sub titulatura GASESTE PREMIILE de PASTI!

Participantii la concursul GASESTE PREMIILE DE PASTI au trebuit sa caute, sa descopere si apoi sa trimita prin intermediul formularului de pe site linkuri la articolele ce contin poza de concurs cu iepurasul.

Pe parcursul unei zile, mondonews.ro a urcat 5 articole carora li s-au atasat poza ce anunta concursul. Utilizatorii site-ului mondonews.ro au trebuit sa urmareasca articolele pe site, sa le caute pe cele care contin bannerul si sa trimita mai apoi linkuri catre articole prin intermediul formularului mentionat.

Organizatorii concursului au desemnat castigatoare persoana care a trimis cele mai multe linkuri ale articolelor participante la concurs. In caz de egalitate castigatorul este desemnat prin tragere la sorti, dintre persoanele aflate la egalitate, prin intermediul random.org.

Regulamentul complet al concursului GASESTE PREMIILE DE PASTI poate fi gasit aici: REGULAMENTUL Gaseste premiile de Pasti!, dar si pe pagina noastra de Facebook www.facebook.com/mondonews.ro.

MONDO NEWS iti pregateste noi surprize si te asteapta in curand la alte concursuri. Mult noroc!