CASTIGATORUL EUROVISION 2014 – SURPRIZA celui mai important concurs muzical din EUROPA

CASTIGATORUL EUROVISION 2014 SE DECIDE PESTE CATEVA ORE! FINALA EUROVISION SONG CONTEST 2014 se desfasoara, sambata seara, pe scena B&W Halerne de la Copenhaga. Unul dintre cei 26 de concurenti care vor evolua in aceasta seara in marea finala va castiga marele trofeu EUROVISION.

PAULA SELING SI OVI vor intra in FINALA EUROVISION SONG CONTEST 2014 pe pozitia 6. Finala celui mai mare concurs european de muzica va fi transmisa, de la ora 22.00, in direct de TVR 1 si in format LIVE TEXT de Mondo News. 

EUROVISION 2014: In aceasta seara, de la ora 22.00 (ora Romaniei), vor urca pe scena in ordinea urmatoare: Ucraina, Belarus, Azerbaijan, Islanda, Norvegia, Romania, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franta, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elvetia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino, Marea Britanie.

Citeste si: Vezi aici cum au evoluat PAULA SELING si OVI in finala EUROVISION – VIDEO 

EUROVISION 2014: Publicul din sala si telespectatorii vor avea ocazia sa o revada pe frumoasa Emmelie de Forest, castigatoarea concursului de anul trecut, interpretand piesa „Only Teardrops”, o vor asculta pe micuta Gaia Cauchi din Malta, detinatoarea locului I la Eurovision Junior 2013, vor afla o noua runda de recorduri haioase inregistrate de-a lungul anilor la Eurovision si vor patrunde in „Muzeul Eurovision”. Un moment deosebit al serii va fi cel in care toti concurentii, alaturi de Emmelie de Forest, vor interpreta cantecul oficial al acestei editii Eurovision, #JoinUs Song, cu titlul „Rainmaker – JoinUs”.

LE URAM MULT SUCCES REPREZENTANTILOR ROMANIEI PAULA SELING SI OVI IN FINALA EUROVISION 2014! ASCULTA AICI PIESA LOR, “MIRACLE”

Cum se voteaza la EUROVISION

Finala EUROVISION 2014 va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si TVR International sambata, 10 mai, de la ora 22.00. Liniile de vot se vor deschide abia dupa ce toate tarile din concurs, 26 la numar, isi vor fi terminat numerele artistice.

Conationalii din diaspora care vor sa voteze Romania la EUROVISION 2014 trebuie ca urmareasca concursul la televiziunea publica din tara in care se afla, pentru a afla numerele de telefon ce au fost alocate piesei „Miracle”, cantata de Paula Seling si Ovi.

Editia de anul acesta a concursului EUROVISION se desfasoara la Copenhaga, dupa ce anul trecut Emmelie de Forest (22 de ani), care a reprezentat Danemarca, a castigat concursul cu piesa „Only Teardrops“.