Castigatorul EUROVISION Romania 2014. VIDEO. Piesa care va reprezenta Romania la EUROVISION

CASTIGATOR EUROVISION ROMANIA 2014: 12 concurenti au participat, sambata seara, la selectia EUROVISION ROMANIA 2014, cu piese unele mai aplaudate decat altele in sala Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov. 

UPDATE: In urma deciziei juriului, Paula Seling si Ovi sunt castigatorii selectiei nationale EUROVISION ROMANIA 2014. Cei doi au reusit si de aceasta data sa convinga juriul ca au calitatile necesare pentru a reprezenta Romania la Copenhaga! Dupa Tele-Voting, Mirela Boureanu Vaida a obtinut cele mai multe puncte, respectiv 12, fiind urmata de Paula Seling si Ovi pe locul 2 (10 puncte).

“Va multumim din suflet, Suntem onorati, ne-ati dat o povara mare pe umeri, speram doar sa va facem mandri la Copenhaga”, a spus Ovi. “Se intampla miracole, momente ca si acestea. Va multumim din suflet. Va promitem ca vom face tot ce putem sa va facem mandri ca ne-ati ales pe noi. Doamne ajuta!”, a spus Paula Seling.

Paula si Ovi au intrat primii in concurs si, iata, au fost castigatori! Va invitam mai jos sa ascultati piesa castigatoare a selectiei nationale Eurovision: Paula Seling & Ovi — “Miracle”.

CASTIGATOR EUROVISION ROMANIA 2014: Show-ul este transmis in direct de Televiziunea Romana si in format LIVE TEXT de MONDO NEWS. Printre artistii pe care i-am putut vedea in finala de astazi se numara Paula si Ovi, Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renée Santana. S-a dat start TELEVOT la ora 21.50, iar in cateva momente vom afla cine este castigatorul EUROVISION ROMANIA 2014, care va merge la Copenhaga.

In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care au intrat in in finala din 1 martie. Asteptam cu emotie sa aflam cine este castigatorul semnifinalei nationale. 

CASTIGATOR EUROVISION ROMANIA 2014: Cum poti vota castigatorul EUROVISION ROMANIA 2014

In aceasta seara, de la ora 20.30, se da marea batalie pentru Eurovision 2014. Spectacolul, transmis in direct de pe scena Teatrului Sica Alexandrescu din Brasov, poate fi urmarit la TVR 1, TVR HD, TVRi, dar si pe tvrplus.ro si pe eurovision.tv.

12 concurenti, trupe sau interpreti, au incercat sa convinga publicul, dar si juriul de specialitate ca melodia lor merita sa fie ascultata pe scena de la Copenhaga in luna mai. Pentru desemnarea castigatorului, fanii pot vota prin SMS la 1267 sau prin apel la 09001609XX (cu indicativul 01, 02, 03… 12, reprezentand ordinea intrarii in concurs).

Prin SMS se voteaza in retelele Cosmote, Digimobil, Orange, Vodafone, iar apelurile la numarul mentionat sunt valabile in retelele Cosmote, Vodafone, Romtelecom. Votul poate fi exprimat o singura data de pe un numar de telefon pentru fiecare dintre cele douasprezece piese. Costul unul apel/SMS este de 0,3 euro + TVA.

In spectacolul din 1 martie, cantecele finaliste sunt supuse jurizarii publicului larg, dar si votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca in cazul votului juriului.

Conform tragerii la sorti a ordinii de intrare in concurs a finalistilor Eurovision Romania a fost dupa cum urmeaza: Paula Seling & Ovi, Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renée Santana feat. Mike Diamondz, stefan Stan feat. TeddyK, Naomy, Vaida, Marcel sal Craciunescu. 

Spectacolul este organizat de TVR, Primaria Municipiului Brasov, Regia Publica Locala a Padurilor Kronstadt si Teatrul „Sica Alexandrescu”. Gazda evenimentului din aceasta seara este frumoasa prezentatoare Nicolle Stanese.